Vierailija

http://www.cnn.com/2005/WORLD/asiapcf/12/28/pakistan.honor.ap/index.htmlAhmed tappoi kolmen tyttärensä (8-,7-, ja 4-vuotiaat) ja tytärpuolensa viiltämällä heiltä kurkut auki, haluten pelastaa heidät tekemästä haureutta aikuisina tulevaisuudessaan. Teurastusten välissä hän heilutti veristä veistä vaimolleen Bibille, joka rukoili tyttäriensä armahduksen puolesta.

Kommentit (17)

Ja miksi " a crime that shocked pakistan" jos kerran yleisesti hyväksytty käytäntö. käypä huvikses kattomassa kuinka paljo ihmisiä asuu Pakistanissa ja laske sitte suhteessa kuinka moni suomalainen on vuoden sisää tappanu lapsensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toisekseen, kukaan ei takuusti saarnaa tyttölapsien tappamisen puolesta. jos yhden viattoman tappaa se on sama kuin tappaisi koko maailman väestön hirveydessään. oikea, puhdas islam on maailman ihanin ja rauhanomaisin uskonto, ikävää, että sairaat sekopäät tahrineet sen nimen.

Ja teille muille islamin puolustajille - vaikka uskonto ei sitä suoraan sano, se tukee moista käyttäytymistä ja ' oikeuttaa' sen.

Itse perustajallakin oli 9-vuotias vaimo, joten en moista uskontoa kovin korkealla juhlisi.Vierailija:

Lainaus:

8, Suomessahan tunnetusti vanhemmat..


It is the latest of more than 260 such honor killings documented by the rights commission, mostly from media reports, during the first 11 months of 2005.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat