Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


* Tee viikon ruokalista ja viikon ostokset kaupasta kerralla (säästää rahan lisäksi aikaa ja hermoja).* Lopeta tupakointi (kaksi viikkoa kauheaa, sen jälkeen helpottaa)* Vähennä alkoholinkäyttöä* Herkkuja kerran viikossa (normaalista ruokalistasta pois vanukkaat, limsat, mehut jne...)* Osta kirpparilta (esim. miehen työvaatteet)/netin halpakaupoista* Älä tilaa lehtiä* Tarkista kännyliittymäsi edullisuus* Sulje netti (tämä meillä vielä tekemättä, paljon muuta ei sitten olekaan, mistä vois vähentää)LISÄÄ VINKKEJÄ? NIITÄ KAIVATTAIS! Tuli odottamaton ja suuri rahanmeno, ensi kesänä pitäis helpottaa hiukan. ENSIMMÄINEN LAPSI TULOSSA KESÄLLÄ, HÄNEN TARVIKKEIDEN HANKINTAAN VINKKEJÄ!!! Mitkä on oltava hankittuna ennen syntymää (varmaan turvakaukalo, pikkusen vaatteita, vaippoja...?...)

Kommentit (13)

muuten en siitä niin ole innostunut (säästää luontoa mutta on vaivalloista), mutta varmasti tulis edullisemmaks.Toi netin aukipitäminen on kyllä sittenkin ihan järkevä juttu. Meilläkin kun hoidetaan kaikki pankkiasiat netin kautta ja tosiaan täältä saa vertaistukea, muuten vois pää hajota tän kaiken keskellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyviä vaippoja saa tehtyä esim. vanhoista froteepyyhkeistä ja kuorivaipat neulomalla hahtuvalangasta tai jos ei osaa itse tehdä, kannattaa ostaa käytettyinä esim. babyidean kirpparin kautta:http://www.babyidea.fiOn tosi iso säästö ja kestot on ihania!Myös kestositeitä suosittelisin!Vauvanvaatteita ja -tavaroita kannattaa katsoa kirpparilta tai alesta (esim. Lindexillä usein tosi halpoja vauvan vaatteita aletangoissa ja ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan yllättävän hyviä). Jos otat äpn, sillä pääsee jo yllättävän pitkälle! Käytettyjä vaunuja kannattaa katsoa esim. huuto.netistä. Alussa pärjää ilman pinnasänkyäkin, vauva voi nukkua esim. äpn laatikossa.Älä osta mitään turhaa! Esim. äitiysvaatteet usein aika turhia, äitiysalusvaatteita lukuunottamatta.Yritä tehdä ruuat mahdollisimman usein itse. Älä syö ulkona!Lopeta lehtitilaukset, lehtiä voi lukea esim. kirjastossa.Myy kaikki tarpeeton kirpparilla tai nettikirppareiden kautta.


Niin meillä säästettiin pitkä penni (tai siin sentti...)Pelastusarmeijan Fidan yms. kirppareilta saa tosi edullisesti ihan kelvollisia vaatteita, jos vain jaksaa kierrellä.Ja jos itsellä on jotain turhaa rojua nurkissa lojumassa ne kannattaa realisoida myymällä ne kirppiksellä (viime keväänä tienattiin kirppiksellä yht. n. 300¿ meidän ja vanhempiemme turhalla roinalla)

Saimme esikoisemme 9 vuotta sitten köyhinä opiskelijoina ja ostimme ystävien kautta vaunut. Jälkeenpäin tajusimme vielä että ne olivatkin aika kalliit, silloin ostohetkellä ei sitä tajuttu kun ei tiedetty lastentarvikkeista paljon mitään. Ne kestivät 1,5 vuotta ja sitten levisivät - sananmukaisesti - korjauskelvottomiksi. Piti sitten ostaa uudet todella lyhyellä varoitusajalla. Ostimme uudet, koska uusi perheenjäsen ilmoitteli tulostaan samoihin aikoihin. Saatiin kuitenkin maksaa vaunuista aika paljon loppujen lopuksi. Olkaa siis tosi tarkkoja käytettyä ostaessanne.

vielä vastaan tullut yhtään kysymystä, johon ei olisi saanut netin kautta vastausta ja nettikirppareilta ostamalla olen säästänyt " pitkän" pennin ja esim. joitakin kestovaippoja on vaikea saada ilman nettiä tai juuri tietynlaisia rattaita käytettyinä edullisesti. Olen myös myynyt paljon meille tarpeettomia tavaroita netin kautta. Netissä luen myös lehdet jne. Ja saahan täällä avlla vertaistukeakin ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat