Vierailija

Siis jos olet ottanut lomamatkalle mukaan soseita lasipurkeissa, miten olet ne lennolle pakannut? matkalaukkuun ruumaan vai käsimatkatavaroihin? ajattelin kääriä ne pyyhkeisiin ja pistää matkalaukkuun, mutta mietin nyt että mahtaako nuo jäätyä siellä ruumassa... ;-) kuinka kylmää siellä lie on?! ja toisekseen, pysyykö ne kuitenkaan ehjänä siellä pyyhkeiden sisällä?

Kommentit (7)

Finnairin koneessa on ruumassa sellainen paineistus että purkit pysyy ehjänä, mutta esim. Spanairin koneessa ei ole. Kanarialta saa purkkiruokia hyvin paikan päältäkin.

Teneriffalla mekin oltiin kun poika 1v. Purkkiruokia saa nestlen purkkeja ja vaippoja pamperssin jokaisessa ruokakaupassa. Puhdistuspyyhkeitäkin on jokaisessa ruokakaupassa.Ainakin Americanoksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

loput oli matkalaukussa. Ja 2 vkon satsi oli mukana velleistä ruokapurkkia ja tuttelia myöten:) Vaippojakin niin paljo kun mahtui. Joissain kohteissa merkkivaipat yllättävän kalliita ja saa etsia koirien kanssa eikä heti jaksa mennä ostamaan.

ajattelin ottaa viikon matkalle joka päivälle vain yhden purkin. Poitsu on kuitenkin jo 1,5v ja kotona syö pelkästään kotiruokaa. Varmuuden vuoksi otan kuitenkin mukaan joka päivälle yhden " takuuvarman" ruuan+puuroryynit. Kiitos vastauksista :-)

Ap.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat