Seuraa 

Heips!Tulen täällä täihini, kun en tiedä olenko vai enkö raskaana!!!!!Edelliset menkat alko 27.11.05 ja aina ollut säännölliset (kierto n. 28 pv)! Nyt alko 26.12.05 menkat, tuli pari tippaa ja loppu siihen. Tein seuraavana päivänä testin ja näytti negatiivista.

sitten eilen tuli taas kaks tippaa ja loppu siihen. Tein tänään testin ja ja näkyviin tuli himmeä viiva! Eikä menkoista taas tietoakaan.. SIIS VIIVA, mutta tosi himmeä:(Mä en kestä tätä jännäämistä, TAHTOISIN NIIN KOVASTI VAUVAA!!!Kommentit (3)

olet varmaankin raskaana. Raskaushormoonia ei muuten erity ja testiin ei tule mitään viivaa. No testaile vielä uudestaan jos haluat saada vahvemman viivan. Jos raskaus on edistyäkseen niin viivakin vahvistuu. uskaltaisin varovasti onnitella :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toisaalta siihen ei tuu mitään viivaa jos ei ois raskaana,mut mä sinuna oottaisin muutaman päivän ja kokeilisin uusiks..

itselläni oli parissa testissä tosi,tosi haalea viiva ja ostin kaupasta testin muutaman päivän jälkeen viimosesta haaleesta ni johan tuli selkee plussa...:)

+++++ plussa onnee...:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat