Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Lainan viitekorkohan on sama pankista riippumatta, ellet sitten sido kyseisen pankin prime-korkoon, jotka kyllä nekin ovat aika lähellä toisiaan. Marginaalit sovitaan henk. koht. joten sen perusteella, mitä joku täällä sanoo saaneensa, et vielä voi paljon päätellä. Pankki määrittelee asiakaskohtaisen marginaalin mm. sen perusteella, miten vakavaraiseksi ja luotettavaksi lainantakaisinmaksajaksi se asiakkaan arvioi. Tutulle, hyväksi asiakkaaksi tunnetulle marginaali voi olla 0,5, allekin, keskimäärin tällä hetkellä varmaan n. 0,6? Nykyisellä korkotasolla marginaalilla ei kuitenkaan vuositasolla hirmuisia eroja tehdä, etenkin kun kyseessä ei ole mikään jättilaina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ettei nyt olisi vähän väärä paikka kysyä? Mitäs jos nyt ihan vaan menisit kiertämään ne pankit ja pyytämään lainatarjoukset.

Ja siksipä kyselen täältä kun vähän väliä esim. hesarissa on taulukkoja ja vertailuita eri pankkien kesken, ja ne voivat hiukan antaa osviittaa. Kiitos kaunis edelliselle kirjoittajalle, taidat olla itse ammattilainen :)

Varmaankin otamme laitan siinä tapauksessa omasta pankistani.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat