Vierailija

Olen kyllästynyt meidän olohuoneeseen. Meillä on tummansininen sohva ja sininen matto, jossa on vähän beigeä ja aavistus keltaista (kuulostavat ehkä hurjilta väreiltä yhdessä, mutta matto on mielestäni yllättävän rauhallisen värinen ja sitä on paljon kehuttu).Tuon maton haluaisin ehkä jättää, mutta esim. sohvan värin haluaisin vaihtaa, mutta en tiedä miten (uutta sohvaa ei ole varaa ostaa)?! Sohva on malliltaan kulmavuodesohva eli esim. päiväpeitolla sitä on vaikea " päällystää" , missähän saisin teetettyä päällisen ja mitähän maksaisi? Mitä värejä voisin yhdistää tuohon mattoon (sohva, verhot, seinä)?Toisaalta yhdessä lehdessä näin ihanan kuvan olohuoneesta, jossa oli lämpimän oranssi seinä, suklaanruskea sohva, valkoinen matto ja esim. valkoisissa sohvatyynyissä vähän oranssia. Miltä kuulostaisi? Sitten pitäisi vain saada sohvaan suklaanruskea päällinen ja vaihtaa matto...Mielipiteitä ja ideoita, kiitos!Ja myönnän heti, etten osaa yhtään sisustaa, varsinkaan olohuoneita!!! :)

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aloin tosissani miettiä tuota juttua...Jos kuitenkin pitäisimme sohvan sinisenä, osaisitko sanoa, miten muuten voisimme sitä " piristää" , esim. tyynyistä tykkäisin, mutta mikä väri tai tehosteväri kävisi sinisen kanssa? Jotain muutosta nyt kaipaisin, mutta hirveästi rahaa ei olisi käyttää....

voi ne maalata vesiväreillä(varjostimet) ja hyvä valo tulee lämpimistä keltaisen sävyistä. Ikea mallihuoneissa tämän valaisun huomaa hyvin, ovat siinä mestareita. Samoi keittiön työpöydällä voi palaa pieni pöytä- lamppu koko ajan, vaikka muuten olisi valot pois, näyttää kauniilta myös silloin kun on vieraita, mutta ei olla keittiössä, se on sellainen palaan vielä valo, ei ole sellanen olo että emäntä haluaa mennä tiskaamaan, vaan sellainen rauhoittava tunnelma tulee lampusta, meilla punainen pieni varjostin, ja 25 watin lamppu.

tyynyjä sohvalle vaaleita ja keltaisia joku oranssikin...

Laita uudet vaaleat verhot ja samansäv. tyynyjä...

Osta vaik Jyskistä tai Ikeasta Fleese huopiaja vilttejä oranssi ja vaalea

Vaikeeta...

Omaki huusholli kaipaa uudistusta lähinnä makkarissa....

Ehdotan, että otat esim. terrakotta-värikartasta jonkun todella vaalean sävyn seiniin ja teetät vaalean päällisen sohvaasi ja sitten hankit sohvatyynyjä maton väreissä ja kenties oranssin, jos sielusi sitä janoaa.

Käy Ikeassa jos mahdollista, ja katso löytyisikö mallihuoneista jotain mieleisiä yksityiskohtia, tai vinkkejä. Pääasia on että itse viihdyt, ja tuntuu hyvältä, vaikka olisi sitten pussilakanat heitetty sohvan päälle, koti on elämistä varten, ja kerran täällä vain eletään, eli toteuta itseäsi vapaasti. Itse elän 5 lapsen kanssa neliössä, ja meillä menee jugend+ artek+lundiat suloisessa sekamelskassa, mutta valot tasapainottaa kaiken.

Näissä kuvissa on se vika että ne on valaistu erittäin taidokkaasti, ja hyvin eli kaikki näyttää ihanalta, uudelta, ja hohtavalta. Siirrä samat kamat teille ja todellisuus saattaa olla todella kauhea, näin varoituksen sanana. Koko sisustus nousee ja kaatuu valaistuksen myötä, eli siihen pitää kiinnittää suurin huomio. Ja kattovalo on kamalin mahdollinen. Irtopäälliset ei oikeasti istu koskaan hyvin, ja näyttää aina vähän oudoilta.

se parjattu kattovalaisin ja sellaisia useimmiten olen nähnyt muissakin suomalaisissa kodeissa. Mutta varmasti kivat valot luovat tunnelmaa!

Hmm..Oranssilisä taitaakin olla se mitä kaipaan :) Kiitokset, täytyykin taas selailla Ikean sivuja, onneksi siellä on meidänkin budjetille sopivia tuotteita!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat