Seuraa 

Nyt sitten se on jo kolmas korvatulehdus. Hetki sitten tultiin korvalääkäristä. Vauva parka huusi varttia vailla kolmesta viime yönä enemmän ja vähemmän kahteen päivällä, nukahti välissä puoleksi tunniksi. Eivät auttaneet supot.Molemmat korvat oli aivan märkää täynnä, ei puudutusaine edes tehonnut. Pääsihän siinä äidilläkin jo itku kun korvat puhkasitiin ja märkä imettiin pois. Kamalaa katsella ja pitää päästä kiinni toimenpiteen ajan.Nyt reilun viikon antibioottikuuri ja 9. pvä putkitetaan korvat.On niin tosi huono omatunto kun aamuyöstä en enää jaksanut kantaa ympäri huushollia, vaan laitoin sitteriin itkeen ja hörpin kupin teetä.Toivottelen kaikille tervettä tulevaa vuotta.

Kommentit (6)

VOIMIA SINULLE ja pienelle!Meillä myöskin tytöllä tulehduskierre alkoi (6kk) ja joulun alla käytiin laittamassa putket Ruusulassa.Oli todella tuskaista katsella ja ennen kaikkea pidellä pikkuista kun korvia puhkottiin. Meillä oli kolme tulehdusta tai oikestaan varmaankin vain yksi pitkittynyt ja sitten heti uuden flunssan jälkeen toinen pitkittynyt tulehdus ja antibiooteista ei saatu riittävää apua vaan aina puhkaistaan joko toinen (ja viikon päästä toinen) tai kerralla molemmat. Tuntuu että loka-joulukuun asuin Ruusulassa.

Minäkin kannoin tyttöä öisin ja nukutin pystyssä sylissä -itse välillä torkahdellen. Aika sumussa mentiin se pari kuukautta ja välillä itku vei voiton. Riittämättömyyden tunteet valtasivat ja itkua tihrustelin yksinäni. Onneksi on ystävät -joilta kannattaa pyytää apua ja monesti tämä purkautuminenkin jo vähän helpottaa. Minusta sinun reaktiosi ovat ihan normaaleja vaikkakin tiedän sen tunteen mikä tulee kun toinen vaan huutaa ja itellä meinaa pää haljeta. VOIMIA SINULLE! Olet omalle lapsellesi paras äiti mitä ikinä voi olla.

Tsemppiä teidän perheelle!

Pump@hups vaan edellinen lähti vähän etuajassa.Ihan tuli kyyneleet kun niin ihanasti kirjoititte, ainakin yritän olla hyvä äiti... Sitten kun ei enään ole niin väsynyt ja saa hetken hengähtää itsekin, tulee se syyllisyys: " miksen jaksanut silloin kun toinen tarvitsi eniten jne."Niin kai se sitten on että kaikki joskus väsyy. Nyt tuntuu hyvälle kun Emma-vauva nukkui viime yönä 11h (söi kerran). Oletan, että kivut ovat helpottaneet ja se on tärkeintä. Tänään olen soittanut terv. keskukseen ja tapellut kun kunta ei halua korvata putkitusta vaan pitäisi näin pienen kanssa jäädä jonotttamaan. No sitten maksetaan itse, putkittamatta ei jätetä.Edelleen toivotellaan rauhallista ja ennen kaikkea tervettä Uutta Vuotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on raskasta kun pikkuinen sairastaa. Kamalasti tauteja liikkeellä nyt. Mekin käytiin korvia tänään näyttämässä. Jaksamista sinne ja kaikille muille nuhanenien vanhemmille!

Älä suotta pode huonoa omaatuntoa. Tarvitset sinäkin pienen huilitauon jotta jaksat pientä hoitaa. Meillä myös karmea lentsu jo neljättä päivää, ikää neidillä tosin jo kohta 10 kk. Voimia!

Sairasta/itkevää lasta on raskasta hoitaa. Varmasti hoidit omaa lastasi niin hyvin kuin pystyit ja se on tärkeintä. Minusta kuullostat hyvältä äidiltä, kun osaat huomioida lapsen tunteet (=syyllisyys).

Voimia jaksamiseen!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat