Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille on tulossa lauantaina illalla vieraita enkä kyllä rupea mitään joulukinkkua enää paistamaan, mun mielestä se kuuluu jouluun!

Mutta jotain kivaa vieraiden kunniaksi ajattelin näin:

salaattia, jossa makaroonia, metwurstia, herne, maissi,paprikaa

toinen salaatti, ehkä samat kuin edellisessä mutta metun tilalla tonnikalaa

valkosipulipatonkia (niitä pakastettuja)

Jälkkäriksi ihan vain paria kolmea jäätelöä (tulee lapsiperhe kylään)Pitäskö vielä laittaa lihapullia tarjolle, vai syököhän kaikki lapset salaatteja?

Kommentit (5)

Kannattasko toinen salaatti olla kuitenkin ihan tuoresalaattia, jossa esim. jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa, fetaa, punasipulia tms.. Patongit ok. Laittaisin lisäksi lihapullia ja vaikka prinssinakkeja, ketsuppia ja sinappia. Lapset ei välttämättä osaa syödä salaatteja, riippuu tietenkin lasten iästä. Jälkkärinä jätskit ok. Lisäksi voi laittaa jotain naksuja, popcornia ja/tai sipsejä. Ihan perus settiä, laita kauniisiin astioihin tarjolle ja koristele salaatit houkutteleviksi.

Tekisin savukalkkunakuutiopohjaisen salaatin, makaronia, purjoa, hernepaprika ja ehkä omenaa. Sitten kinkkukiusauksen joka maistuu lapsillekin, pikkulihapullia ja patonkia ja bonjour juustoja (teksin vielä kyllä fetasalaatin). Jäätelö ihan ok valinta, itse teksin kyllä mustikkapiirakan tai omenapiirakan kylkiäiseksi. Mutta jos et kovasti tykkää kokkailla niin ihan ok tarjoilu! Mukavaa iltaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat