Vierailija

Olen raskaana vkolla 31. Nenä on viime aikoina ollut jatkuvasti tukossa. On ollut pakko käyttää Nasolinia tai en saa ollenkaan nukuttua! Kuuluuko tämä tukkoisuus asiaan vaiko ei? Muistelisin, että kuuluu mutta en ole varma... En haluaisi enää käyttää Nasoliniakaan, kun eihän sitä saisi käyttää kuin max 10 päivää.

Kommentit (20)

Ihmettelin kovasti, kun nenä jatkuvasti tukossa, mutta nenä ei vuotanut kuten flunssassa. Muutenkin oli ihan terve olo. Teinpä sitten raskaustestin ja huomasin olevani raskaana :) Limakalvojen kuivuus on kammottavaa, alapääkin ihan korppua...toisaalta tätä raskautta ehdittiin odottaa jo kaksi vuotta, joten pieni tukkoisuuskaan ei ole pahkasi, jos vain alkio kyydissä pysyy!

Itselläni vaiva ollut tosi hankala molemmissa raskauksissa, toisessa lukkiutuivat lisäksi myös korvat. Kävin korva-, nenä-, kurkkutautien erikoislääkärilläkin kun olin niin tuskainen ja en pystynyt kunnolla nukkumaan kun etenkään vaakatasossa ei henki kulkenut. Johtuu raskauden aiheuttamasta limakalvojen turvotuksesta joka toisilla on rajuakin. Lääkärin kielsi Nasolinin käytön, sillä sen teho perustuu verisuonten supistamiseen ja samalla myös huonontaa istukan ja napanuoran verenvirtausta. Mitään kunnon apua vaivaan ei valitettavasti ole; se loppuu ehkä vasta synnytyksen jälkeen. Voimia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuopuksen kohdalla tiesin olevani raskaana jo ennen kuin testasin kun nenä paukahti tukkoon. Pakko oli käyttää suihkeita päivittäin, vaikka eihän niitä sais.

itselläni on 3 lasta ja vasta tämän vikan kanssa oli nenä tukossa koko ajan. En maistanut enkä haistanut ja oli kesä ja harmitti kun ei maistanut mansikoita ja haistanut kesän tuoksuja.

Neuvolassa sanoivat että tätä on joillakin. Ja tosiaan, heti synnytyksen jälkeen aukesi, ihme juttu.


Luontaistuotekaupasta löytyy HIEMAN terveellisempää nenäsuihketta kuin apteekin lääkepaskat....Käynti luontaistuotekaupassa itseasiassa auttais moniinkin raskaudenajan vaivaan hiukan lempeämminkuin lääkkeet

vaan täällä oli aiemmin ketju jossa monet tosiaan tukkoisia raskaana. itellä nyt kolmas raskaus ja ekaa kertaa tukossa, kuudetta viikkoa.. mukavaa?

Raskaus on pitkä aika ja siinä ehtii kuulkaa sairastaa pari kolmeksin flunssaa jos hyvin käy!!

hei mullakin ollu nenä tukossa vaikka en oo ees raskaana...!

osta apteekista nenäkannu. Sillä huuhtelet päivittäin nenää. Suolavesi auttaa pitämään ne jonkin verran auki ja ehkäisee ettei mene poskiontelotulehdukseksi.

Ja miksi oi miksi puolet kommenteista on aina ilkeitä ja asenteellisia...tää palsta on täynnä niin asenne vammaisia naisia että hirvittää jos te olette todella Äitejä?!?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat