Vierailija

Emme saaneetkaan lasta hoitoon :-(.

Kommentit (20)

Kaavailimme jättävämme lapsemme isovanhemmille, jossa hän on ollut aiemminkin yökylässä. Olen 27-vuotias, ja viimeksi olin humalassa varmaan noin 7 vuotta sitten. Ihme olettamuksia täällä kehitellään... Enkä näe mitään erityisarvoa lapsen kannalta siinä, että täytyisi välttämättä viettää uusivuosi yhdessä, kun lapsi on tosiaan 2,5 -vuotias. Siinä ei hirveästi tinaa viskota, tai valvota keskiyöhön. Sentään sen verran vastuullinen äiti satun olemaan. No, tänään ostin tähtisadetikkuja, toivottavasti poika tykkää niistä, eikä herää naapurien rakettien paukutteluun.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä ymmärrän harmistuksesi,mutta etkö voi mummeilta kysynyt?

Jos et millään saa hoitoapua,niin järjestä jotain kivaa perheen kanssa.Me olemme ollet yhtenä uutena vuotena mieheni kanssa kotipippaloissa,mutta nyt tuo sälli on jo niin iso,että haluaa olla mukana paukuttelemassa.=)

Haloo... Kylläpä sut ap teilattiin täällä tyystin. Ei kyllä ihme, täällä tuntuu pyörivän vain niitä äitejä, jotka elävät vain ja ainoastaan perheelleen, koska muutakaan elämää ei enää jäljellä ole. Ymmärrän harmistuksesi tyystin. Joskus tosiaan on ihana relata aikuisten kesken, vaikka oma lapsi muuten onkin maailman napa ja rakkain kaikista. Me ollaan ratkaistu " pulma" niin, että ollaan aina juhlapyhät lapsen kanssa, vaikka eipä tuo 1vee niistä mitään oikein vielä ymmärräkkään. Joskus muulloin saatetaan sitten pari kertaa vuodessa käydä viihteellä. Toki useamminkin voisi, mutta ei vain oikein enää nappaa. Hyvää uutta vuotta ap joka tapauksessa!!

Meillä olisi ollut todella mukavat kotibileet tiedossa, ja kyllä: olen pettynyt, kun olemmekin sitten kolmistaan kotona. 2,5 vuotias ei paljoa uudesta vuodesta nauti, varmaan vaan herää yöllä peloissaan rakettien meluun, ressukka.ap

Eiköhän se ole itsestään selvää että välillä on kiva olla aikuisten kesken ilman lapsiakin, ja jos on oikein suunniteltu kiva ilta ja kaikkea niin tottakai se potuttaa. Pitikö tää nyt tosiaankin oikein rautalangasta taas vääntää?!

ap ymmärrän hyvin miltä tuntuu.

Lapsethan rakastavat rakettien heittelyä, ilotulituksia, tinan valamista jne. Eikö sitä voi ryypätä ja pitää niitä pippaloita vaikka seuraavana viikonloppuna vai asutteko todella niin korvessa, että porukkaa on liikkeellä vain uutena vuotena?

Miksi ne lasten juhlat pitää pilata sillä omalla juhlimisella. Myös juhannus ja vappu menevät usein lapsilla mummolassa, kun vanhempien ryyppäys menee lasten elämysten edelle.

Vierailija:

Lainaus:


Eiköhän se ole itsestään selvää että välillä on kiva olla aikuisten kesken ilman lapsiakin, ja jos on oikein suunniteltu kiva ilta ja kaikkea niin tottakai se potuttaa. Pitikö tää nyt tosiaankin oikein rautalangasta taas vääntää?!

ap ymmärrän hyvin miltä tuntuu.
jengi olisi ollut vain että " no, onpas kurjaa, yrittäkää mll:ää tai jotain" . Mutta kun on Uusivuosi niin pakkohan se olisi se 2,5v repiä sängystä raketteja katsomaan. Koska kyllähän se lapsi siitä kokee ja nauttii.Lapselle ei todellakaan ole mitään väliä, onko hoidossa tutulla ihmisellä uutena vuotena tai tavan talliaisviikonloppuna. Sen sijaan ne teidän bileet nyt sattuu olemaan uutena vuotena, ja sinne olisi ollut kiva mennä.Minkäsortin bileet on? Olisiko mahdollista että menisitte alkuun jo aikaisemmin koko perhe, sitten se jonka kaverista on kyse, jää bilettään ja toinen lähtee lapsen kanssa kotiin? Tai toinen menee vain yksin? Tai sinä joka et ole pitkään aikaan käynyt missään? Onko kummankin pakko " kärsiä" , vaikka onkin uudenvuoden aatto? Sillä tuleehan noita aattoja joita yhdessä vietätte kuitenkin :)Meillä minä olen töissä, ja kun kotiin saavun, niin passitan miehen bilettämään. Mitä turha jurnuuttaa toista kotona. Me voidaan kilistellä kuohuvaa vaikka seuraavana iltana :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat