Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

karhean tuntuinen ihottuna, kun kastuu, muuttuu todella kirkkaanpunaiseksi, mutta hilliintyy bepanthenilla. On kuivissa oloissa paljon vaaleampi.

Kommentit (15)

Mutta jos se läntti on " muuten vaan" kuivan ihon läntti niin miksi siihen käyttää TURHAAN LÄÄKEPITOISTA rasvaa??? Kaikki turhat lääkeaineet pois pois, jos ei ole pakko käyttää, varsinkin jos se kohta ei millään tavalla häiritte lasta.

Kannattaa käydä näyttämässä ihan ihotautilääkärille.Meidän pojan olemattomiin kuiviin läntteihin jaloissa, neuvoi käyttämään rasvaa joka apteekissa valmistettiin. Kortisonia mukana hieman. Pojalla taipumusta atopiaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja entiseen nähden samanlaisena varmasti riittää perusrasva. Ei tästä nyt tartte mitään jätti taistoa tehdä. Pyyhkäisköön joka tykkää niin sitä kortisonia, ihan sama mulle. Halusin vaan herätellä että ei kaikkea tartte heti diagnosoida ja hommata jotai lääkettä. :)

Pitäiskö käyttää jossain näytillä? maitoallergia-epäilyjä on myös ilmassa, huutaa edelleen öisin.Olen laittanut BM-voidetta myös, mutta bepanthen tuntuu tehoavan paremmin.

Mutta taukoa pitää pitää ja käyttää vain sen aikaa kunnes saa läntin pois. Vaikkei kuitiaisi, ärtyy kyllä jos sitä ei heti hoida pois.T:atoopikko

Ovat kuivan karheita ja kastuessaan punaisia. Kortisoni auttaa ja parantaa läntin. Näin talvisin myös perusrasvaus suihkun tai kylvyn jälkeen estää ihoa kuivumasta.

Ei sitä miksikään diagnosoitu. ihan perusrasvaa laitoin kylvyn jälkeen ja talviaikana useamminkin. nyt se laikku on kadonnut. iho on kyllä herkkä kuivumaan talviaikaan, mutta sellaisia karheita laikkuja ei ole enää tullut.

En kyllä suosittelis kortisonirasvaa turhan takia, pidempään käytettynä siitä ei ole kuin haittaa. Varsinkin jos se laikku ei lasta häiritte, kutita tms niin kyllä siihen ihan perusrasva riittää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat