Seuraa 

Vai normaaliako vielä näillä viikoilla. Tänäänkin esim tuntunut vain 5-7 hentoista liikettä ja pari hikkausta. Entisiä potkuja ei ole kuulunut moneen päivään. Ei auta liikelaskenta. Ei tapahdu kymmentä liikettä tunnissa mutta liikelaskenta kuulemma kannattaakin aloittaa vasta rv 30+ joten voiko tätä pitää normaalina? Huolestuttaa jo todella..Pakko kai käydä jälleen keran saman asian takia neuvolassa huomenna kuuntelemassa äänet. Hävettää vaan kun jo toinen kerta tässä raksudessa kun käyn siellä samoissa asioissa..Viimeksikin kaikki oli hyvin.

Kommentit (5)

sillä vauvan pitäisi piristyä ;) Näin mulle ainakin väitettiin synnärillä esikoista tehdessä..Tyttö vain nukkui masussa tyytyväisenä, vaikka kätilö yritti saada käyrää. Arvatkaapa tuliko siinä sitten jo vessahätäkin, kun sitä mehua piti niin kamalasti juoda!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rv 32+6 vuorokaudeksi niin, että ero entiseen oli huomattava, eikä 10 liikettä tunnissa täyttynyt. Marssimme puhelintunnilla neuvolaan ja th kuunteli sydänäänet, jotka olivat ok, ei kuitenkaan saanut mahaa heiluttelemalla vauvaa kunnolla liikkeelle ja pisti lähetteellä synnytysvastaanottoon tays:iin, jossa otettiin ctg-käyrää ja lääkäri katsoi ultralla. Muuten oli kaikki ok, mutta lääkärikään ei nähnyt ultratessaan isoja raajaliikkeitä ja pisti osastolle. Osastolla otettiin sitten illalla ja aamulla käyrät ja osastonlääkäri katsoi vielä ultralla ennen kotiuttamista seuraavana päivänä. Syyksi liikkeiden tilapäiseen vähyyteen arveltiin vauvan kasvuväsymystä, asentoa lantiossa tms. Eli lopulta kaikki hyvin ja nyttemmin vaavi vatkaa mahassa kuin ikiliikkuja...Sairaalasta sain liikkeiden laskentaan ohjeeksi juoda jääkylmää vettä/mehua ja heiluttaa vähän mahaa ja käymään (vasemmalle kyljelle) makaamaan ja laskea tunnin jokainen pienikin liike, ja tämä pitää tehdä mieluiten illalla kun vauvat ovat silloin virkeimmillään.

Samoilla viikoilla mutta ajatteli jälkeen päin että tais just sillä viikolla kääntyä pää alaspäin koska seuraavalla neuvolakäynnillä oli pää alaspäin.

paljon on lukijoita vaan kukaan ei näköjään vastaa...voihan olla että vauva on raajat selkärankaasi päin,joten et tunne liikkeitä-juo makeaa tai syö makeaa ja koeta sitten uudestaan.ja jos alat heikkopäisesti niitä liikkeitä vahtaamaan niin et varmaan tunne yhtään liikettä!!!sitä paitsi sitä varten neuvola on että sinne voi soittaa/käydä kun mieltä joku askarruttaa. eikä neuvola ajattele, että no niin taas tuo äiti tänne soittaa...ei todellakaan tai sitten on syy muussa kuin sinussa.mene neuvolaan kuunteluttamaan sydänäänet jos et saa mielenrauhaa.kyllä minäkin olen sinne soitellut monesta asiasta vaikka onkin toinen raskaus menossa.älä huolehdi suottakuumetta ja vauva 34+6

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat