Seuraa 

Heippa!Joulu meni kivasti, mutta olen palannut tänään ruotuun. Oli pakko. Joulunpäivät söin täysin huoletta niinkuin lupasin. Menkat alkoivat tapaninpäivänä, joten kiloja ja turvotusta tuli siitäkin.Nooooh, kävin sitten tossa eilen vaa' alla ja kauhistuin kuitenkin. Vaaka näytti 66,5 kg!! Ennen joulua oli 63,3 kg vissiin.. Että kyllä paukahti kiloja takas. Joo, tiedän tosiaan, että osa on silkkaa turvotusta joulusta ja menkoista, mutta silti! Olipa siis pakko ryhtyä tuumasta toimeen, en haluisi uudenvuoden pippaloissa olla se kaikkein turvonnein :D.Jotenka tänään ja huomenna kärvistellään taas vähemmillä pisteillä ja aattona taas syödään. Pitänee myös varautua krapulapäivään sunnuntaina, joten maanantaina 2.1.2006 taas punnitaan ja aloitetaan tosissaan. Huh huh, ikuinen projekti tää :D.Onkos kukaan muu mykistynyt vaa' an edessä?

Kommentit (4)

Täytyy myöntää, että repsahdin jo ennen joulua. Maanantaina pitää aloittaa tiukka linja. Muuten kilot tulevat takaisin niin että humisee.

Mukavaa Uuden Vuoden aattoa kaikille ja hoikempaa ensi vuotta :)

Mohno

..vielä, vaan yritän jo pudotella tässä enimpiä plussia pisteitä laskeskellen. Toki ne ylittyy nyt uutena vuotena, mutta maanantaina sit punnitukseen. Maha kyllä näyttää pömpöltä. Liikuntaa on ollut vähemmän..Jouluna en mässännyt, söin kohtuudella. Ja mummolassa näytti jäävän ruokaakin tuhottomasti yli. Kun porukatkin diettaa, ja vähän lattea tunnelmahan meillä oli... Siis surua mahtuu paljon minun Jouluuni. Äitini sisko löytyi Jouluaamuna kuolleena ja tuttavani menetti lapsensa Jouluvkolla (LA oli maaliskuussa.)Elämä potkii, mutta jatkettava on... niiden kanssa joita on jäljellä. Parempaa alkuvuotta -06 toivoen....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaa' an lukemista mykistynyt. Aattona paino oli 61,5 tänään se oli 63,5 ja mulla ei ole menkkaturvotusta. Mukavasti rupes masentaan, mutta päätin että jatkan laikkaria ens maanantaina. Tosin uudenvuoden pippalo syömingit ja juomingit edessä ja se krapulapäiväkin, jolloin tunnetusti ruoka maistuu. Tosiaan ikuisuusprojekti. Tavoitepaino on niin lähellä mutta kuitenkin kaukana mutta jospa se 57kg ennen kesää löytyis!Mukavaa loppuvuotta kaikille ja ens vuonna tavataan :)

TerheJoulu meni pisteilemättä,en nyt kuitenkaan mässäilly ihan kamalasti...suklaata tosin söin rasiallisen..hm... : (

Olo on turvonneen oloinen,mutta ystävän puntari ei näyttänyt kuin puolen kilon nousua.Ihanaa!

Uuden vuoden lupauksena teen itselleni että pidän (kovasti yritän ainakin : ) ) herkuttoman tammikuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat