Vierailija

nyt mennyt 60ml viläköhän lisää tarvii?

Kommentit (25)

Sitä maitoa ei tule tarpeeksi ehkä prosentilla naisista. Oletko ollut yhteydessä lääkäriin ennen kuin päätit syöttää korviketta? Sen käyttö on tehokkain tapa saada oma maidontuotanto ehtymään. Mistä päättelet, ettei rinnostaisi tule tarpeeksi maitoa.

Eräs tuttavani perusteli sitä, ettei imetä sillä, ettei maitoa tule kun ei sitä koskaan näe. Minä en myöskään koskaan nähnyt maitoa, mutta täysimetin viisi kuukautta ja lapsi kasvoi normaalisti. Ei se, että maitoa on rinnoissa tarkoita sitä, että sitä valuisi kun maitopurkista kaataen. Vauvalla on voimakas imu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

LAPSELLE KORVIKETTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MISTÄ AP OLET KEKSINYT, ETTEI SINULTA MUKA TULISI MAITOA? PIDÄ LAPSI VAIN KOKO AJAN RINNALLA, NIIN MAIDONTUOTANTO KIIHTYY JA HEIVAA NE KORVIKKEET HEVON HELVETTIIN. NE OVAT SUORAAN SAATANASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meinaan omalle annettiin lisämaitoa ennen maidon nousua 20 ml. 80 ml kuulostaa isolta määrältä vastasyntyneelle..? Mutta varmaan ihan ok:)

Varmaan osa teistä tarkoittaa hyvää kun kannustatte imettämään, ja samaa mieltä olen kanssanne siitä, että valtaosa korvikkeen annosta on turhaa ja johtuu tietämättömyydestä, mutta siihen voi vaikuttaa jakamalla tietoa ja kannustamalla, ei haukkumalla ja syyttelemällä. Ja heitäkin on, jotka eivät voi imettää syystä tai toisesta, vaikka tietoa olisi miten (mm lääkityksen vuoksi). Jopa tuo määrä joilla maito ei oikeasti riitä, eli " parilla prosentilla" naisista kuten täällä niin usein todetaan, on kuitenkin sellainen, että jos tämänkin viestin lukee vaikka 100 äitiä, heistä keskimäärin kahdella maitoa ei ihan oikeasti fysiologisista syistä tule tarpeeksi. Toki muusta syystä korviketta antavia paljon on enemmän, mutta tuolla " et voi kuulua tuohon pariin prosenttiin" ei kannata ihan kevyesti ketään ilkkuakaan, ihan varmasti av:lla on siihen pariin prosenttiin kuuluvia äitejä.

Voimia ap:lle ja muille " maitoasioitten kanssa" painiville, koittakaa olla välittämättä palstan ilmapiiristä. :(

Hullua ehkä! Esikoisella ihan oikeasti maidontulo loppui stressiin, multa tippui hiuksetkin päästä (tuli ero miehestä kun vauva oli 2kk) Ei kaikilla vain valu sitä maitoa! Mikä on vaikeaa kuvitella niiltä joilta sitä valuu!On aika monimutkainen prosessi kaiken kaikkiaan.

ja kysymykseen meillä lapsi söi tuon ikäsenä samat alkumitat n.80-100ml

Sitten sitä maitoa ei tosiaan tullutkaan tarpeeksi. Korvikkeellle sitten mentiin ja ihan hyvinhän se kävi niinkin, mutta suututti oma tyhmyys ja se ettei neuvolasta saanut mitään opastusta. Kakkosta sitten imetinkin vuoden ikäiseksi, eikä korviketta nähnytkään. Aluksi sai häntäkin imetää usein, toisinaan tuntui siltä, kuin ei muuta olisi tehnytkään parina ekana kuukautena. Sen jälkeen olikin sitten helppoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat