Vierailija

Missä Ylöjärvellä hyviä alueita va onko huonoja alueita ollenkaan?

Kommentit (10)

Tyytyväisiä olemme olleet. Ihana ja lapsiystävällinen ihkauusi alue. Tosin pieni miinus siitä, että alue on vielä vähän keskeneräinen kun koko ajan rakennetaan hirveällä vauhdilla. Palvelut ovat tosin Ylöjärven keskustassa, uusi koulu on tulossa ensi vuonna kuitenkin tänne Asuntilaan ja kuulemma lähikauppakin. Ruokakaupassa käymme pääasiassa Lielahdessa kunnes uusi S-Market valmistuu syksyllä Ylöjärven keskustaan.Terveyspalveluja yms. emme ole vielä testanneet joten niistä en osaa sanoa mitään. Onhan tämä Ylöjärvi kokonaisuudessaan vähän tällainen nukkumalähiö. Asuntila on kuitenkin TODELLA rauhallista ja idyllistä seutua, pelkkiä lapsiperheitä asukkaina. Muista alueista Ylöjärvellä ei kokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

josta Tampereelle matkaa vajaat 40 kilometriä. Aivan ihania omakotialueita, hyvät koulut ja päiväkodit. Muuttovirta kasvaa; lapsiperheitä tulee enitisestään lisää. Kerrassaan ihana paikka asua. Asukkaita reilut 10 000, mutta silti omakin " kylän" palvelut on todella kattavat. Moni käy Tre:llä töissä tai opiskelemassa, koska omalla autolla keskustasta keskustaan ajo vie vaivaiset puolituntia:)

Terveyskeskuksiin on tähän mennessä päässyt hyvin, kauppoja on ne pakolliset vapaa valinta, seppälä, k-ruokakauppa, valintatalo... Lielahti 5km päässä mistä löytää isompia liikkeitä cittari, sporttia, lastentarvikeliikkeitä, tekniset sun muut... Ylöjärvelle aloitetaan rakentamaan isoa urheiluhallia johon tulee kuntosali, sulkkiskenttiä...Kiinnostaisi myös meitä tämä asia. Siivikkala vaikuttaisi aika idylliseltä (ja kalliilta). Minkälaisia paikkoja on asua Metsäkylä ja Vuorentausta? Asuntilaan on tullut hirveästi asutusta, millaista siellä on asua?

Metsäkylä on kasvavaa aluetta. Tontteja on jaattu/arvottu ainakin kahtena peräkkäisenä vuotena. Alueella on alaluokkien koulu(1-3luokat) päiväkoti ja siwa. Tulevaisuudessa voi olla tai on puutetta hoitopaikoista... MUkava ja viihtyisä alue jos haluaa asua vieri vieressä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat