Vierailija

Minulla tämä olo tullut nyt lapsen ollessa 2-vuotias ja kun odotan toista. Vauvavaihe oli rankkaa ja lähinnä selviytymistä päivästä toiseen. Mutta nyt tuntuu, että rakkaus vaan kasvaa kasvamistaan.

Kommentit (19)

Mulla lapsi vähän alle 2 vee ja välillä tuntuu että sydän ihan pakahtuu. En olisi ikinä uskonut, että voin rakastaa mitään näin paljon. Tämä on ollut se suurin yllätys kun lopulta pitkän harkinnan jälkeen tehtiin lapsi. Juuri tänään mietin, että paras tunne maailmassa on se, kun pienet kädet kiertyy kaulan ympärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänään nukkumaan mennessään 5-vuotias sanoi vielä ennen nukahtamistaan: " Sä olet kyllä maailman paras äiti" . Se on varmaan parasta mitä voi kuulla koskaan keneltäkään!

Lisäksi lapsi on tuonut mukanaan maailmantuskan, jonkalaista en kokenut ennen lapsen syntymää. Lapseni oli juuri vakavasti sairas ensimmäistä kertaa elämässään, luojan kiitos on antibiootit. Lapsen sairaus oli itsessään raskasta, mutta lisäksi tuntui todella pahalta ajatella, kuinka monella äidillä ei ole niitä antibiootteja antaa ja kuinka moni äiti on sen takia kokenut kaikkein pahimman mitä ihmiselle voi tulla eteen.

" Lovely, lovely, lovely, lovely Bertie" =)Vielä jokin vuosi sitten olisin ajatellut että miten kuollettavan tylsät sanat, mutta nyt on ihanaa, kun vanha idoli on samoissa fiiliksissä kuin itsekin.the chorus: " Goodnight, sun"

The sun: " Goodnight, mum" .

Pelkkä ajatuskin siitä, että heille tapahtuisi jotain saa vatsani kipristymään ja ahdistaa. Lapseni ovat nyt 5 v ja 7v ja rakastan heitä aina vain enemmän ja enemmän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat