Seuraa 

Kirjoittelinkin tänne jokunen kuukausi sitten meidän pojan allergioista, ja mietin silloin millaisella dieetillä pysytyn jatkamaan imetystä. Listasta tuli aika suppea, tosin maitovalmisteet pystyin lisäämään ja iho pysyi oireettomana. Jo tämän imetysdietin aikana annoimme pojalle kerran kaksi päivässä annoksen Almironia.Kuitenkin nyt pojan täyttäessä puolivuotta päätin lopettaa imetyksen, koska en enää kyennyt/jaksanut noudattaa kymmenen ruokalajin diettiä. Imetys siis loppui viikko sitten ja jo kolmen täyden almironi päivän jälkeen iho on ollut erityisen huono. On tässä tullut vaan sellainen olo, että voiko erikoismaidolle herkistyä vasta kun määrä kasvaa näin suureksi?Kiinteitä pojalla on muutamia, joita on annettu jo pitkään, enkä usko niiden allergisoivan.

Kommentit (2)

Mut ei sit vissiin ole mahdoton juttu. Nyt ollaan saatu kortisoonilla hiukan paremmaksi iho, mutta heti kun yrittää olla ilman kortisoonia posket aukeaa.HeiMeillä meni vähän samoin eli nutrijunioria syötin imetyksen lopetuksen ohessa vaihtelevia määriä ja silloin ei mitään oireita. Kun imetys oli ohi ja silloin 8kk ikäisen pojan ainut ruoka nutrijunior, tulivat oireet.

Sairaalasta sanoivat että se on hyvin tyypillistä erikoiskorvikkeiden kanssa, ensin näyttää että käy ja kohta, hiukan viiveellä tulee reaktio. Meillä kävi sitten neocate, mutta pitkään varmisteltiin että varmasti käy.Varmaan kannattaa maito vaihtaa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat