Seuraa 

Meillä on ollut vauvamallina tuota reimatec välikausihaalarina ja talvihaalarina, ja olen siitä kovin tykännyt; lämmin, ja notkea liikkumiseen.Mutta kumpikos nyt olisi parempi ensi talveksi, poika täyttää maaliskuulla 3v, reimatec vaiko jo peuhari? Se tuntuu aika paksulta, mutta varmaan ok haalari silti. Jemmaan ostaisin..-pupsu

Kommentit (2)

Poika on kohta 3.5 v. Ei ole tullut mieleen, että tarvitsisi muuta kuin loistavan REIMATECin. Villaa alle ja tarkenee paukkupakkasellakin. Tunnettu totuushan on että monta ohutta kerrosta lämmittää enemmän kuin yksi paksu (ne ilmakerrokset lämmittävät..)En tiedä millainen tuo peuhari on, mutta aiomme pärjätä reimatecillä myös mökkireissut ja pohjoisen matkat.Niin, haalarinhan on oltav sitten sen verran reilua kokoa, että sinne mahtuu ne lämmittävät villakerrastot.

Meillä on reimatec ja peuharit käytössä 98cm

Peuhari on meidän pojalle liian kuuma jos pakkasta -8 tai alle aivan märkä ku pää ja niska kun tulee sisälle. Joten pienillä pakkasilla reimatec päälle ja yli -10 niin peuhari päälle. Molemmista olen tykännyt ja niin teen ensi talvenakin.

peuharista maksoin eilen 48e ostin kokoa 104cm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat