Vierailija

Eli jos ja kun tarkoituksemme on saada paikan päälle melko tarkalleen sata vierasta, montako kutsua lähetämme? Paljonko teidän häissänne on ollut kutsujen " hävikki" , ts. kuinka moni ei lopulta tullutkaan?Onko liian paljon kutsua 120 aikuista ja laskea sen varaan, että vain sata tulee?Häitä juhlitaan maaliskuussa ja osa vieraista asuu ulkomailla.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kutsuttiin 180 henkilöä ja paikalle tuli 180.Ei oltais uskottu. Ainakin viis perhettä tuli lapinmatkalta päivää aiemmin kotiin, että pääsivät häihin. Yhdet vaan ei tulleet, kun olivat reissussa ja toisilla oli SM-kisat. Mut sit tuli yhet kutsumattakin... Ilmoittautuminen oli aivan turhaa, koska parikymmentä oli ilmoittautuessa kuitenkin vielä epävarmoja.

Jos kutsutte 110 ja kaikki päätttävät tulla, pärjäätte vielä jotenkin. Kannattaa muistaa, että niitä ylimääräisiäkin tulee AINA.

Kutsut oli osoitettu perheille, eli jostain perheestä tuli vain vanhemmat, joiltakin tyttärien poikaystävätkin yms. Aika hyvin tunnettiin sukulaisemme, eli arvattiin suht tarkasti ketä tulee ja kenen kanssa. :)

Jos hääpaikalle ei mahdu kuin se 100 ihmistä, en välttämättä paljoa enempää kutsuisi.

Tutuilleni kävi niin, että he kutsuivat melkein 200 vierasta ja hääpaikalle mahtui 150 ihmistä. He olivat aivan varmoja, että monikaan ei tulisi, mutta kävipä niin, että paria vierasta lukuunottamatta, kaikki kutsutut tuli. Siinä olikin heille pulmaa, kun piti alkaa tekemään ulos katoksia tms, että kaikki mahtuivat istumaan....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat