Vierailija

kertokaas mulle miten voin turvallisesti vauvan kannalta pudottaa painoa...kuitenkin mahdollisimman pian, ettei motivaatio lässähdä. Kymmenen kiloa ennen kesää olis paikallaan pudottaa.

Kommentit (2)

Muutaman ekan viikon olin tosin vielä tiukempikin: en syönyt edes kaurapuuroa ja ruisleipää, joita sittemmin olen nauttinut.En myöskään enää täysimettänyt laihdutusvaiheessa, dieettiä aloin noudattaa, kun vauva oli puoli vuotta eli täysimetys loppui. Nyt olen jo täysin tottunut tähän, tosin joulunaikaan tuli syödyksi suklaata, mikä ei tietenkään ole sallittua. Se ei kuitenkaan (ehkä osittaisimetyksen vuoksi) nostanut painoani lainkaan.Ja laihduin 65 kilosta 60 kiloon tosi nopeasti (3-4 viikossa), nyt painan 58 kiloa. Nuo viimeiset kaksi kiloa ovat karisseet paljon hitaammin (vauva on hieman yli 9 kk ja ruokavaliota olen noudattanut noin 3 kk), mutta siis kokonaissaldo on 7 kg.Olen tyytyväinen. Tavoite on pian saavutettu, eikä ole tehnyt edes tiukkaa.

Vauvan (ja myös itsesikin!) kannalta parasta olisi pudottaa noin 250-500 g/viikko.Minkä ikäinen vauva on? Onko hän vielä täysimetyksellä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat