Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mites muiden vauvat nukkuvat? Meillä 6kk kävi nukkumaan viimein 22.30 ja heräsi nyt 5.30 kiekumaan pirteänä! Tuntuu,että tässä kuukausien saatossa yöunet ovat vähentyneet. Liekö taas HAMPAISTA (heh,vakiopäätelmä!) johtuvaa vai uusita taidoista?! Päivällä kyllä otetaan parin tunnin päikkärit x2. Kai se kokonaisunimäärä on sitten riittävä?

Kommentit (3)

Olipa kiva taas huomata että kohtalotovereita löytyy. Meidän vähän päälle 6 kk poikavauvamme on jo yli kuukauden päivät nukkunut tosi huonosti.Hereillä ei pysytä päivällä kuin max 2 tuntia ja alkaa hirveä kitinä jos ei päästä nukkumaan. Ilta saadaan venytettyä hereillä oloa jopa 3 tuntiiin, kun oikein yritämme. Nukkumaan mennään 19.30 - 20.30 välillä ja aamulla " herätään" 5 - 6 välillä. Herätään siksi lainausmerkeissä että pyöriminen alkaa viimeistään n. klo 23.00 ja sitten heräillään tunnin välein, potkitaan peittoa ja imetään peukaloa. Parin yösyötön avulla sain sitten aina välillä nukkumaankin, mutta aika jatkuvaa touhua se on ollut aamuun asti. Muutama viikko sitten myös itki ja huusi jonkun verran ja sain sitten rauhoittumaan imettämällä.Eilen sitten teimme ratkaisevan siirron ja siirsimme hänet omaan huoneeseen. Yösyötöt jäivät ainakin viime yöltä väliin, mutta touhu oli sängyssä edelleen kova. Teki tiukkaa antaa vain olla siellä sängyssään, kertaakaan emme käyneet nostamassa edes peittoa. Kai tämä on jonkin sorttista unikoulua, katsotaan tehoaako. Aamulla oli kyllä tosi onnettoman näköinen poika, sydäntä ihan särki...Yksi hammas on tosiaan tullut ja siihen minäkin olen vedonnut, mutta keinot alkavat kyllä loppua kesken. Olisi se niin paljon mukavampaa kun valvoisi päivällä enemmän ja nukkuisi yöllä paremmin...

eli yönet on aina nukuttu hyvin, n 10-11t putkeen, mutta jostain kahden tunnin päiväunista voi vain unelmoida. vastasyntyneenäkin pystyi olla nukkumatta koko päivän! 6kk iässä taisi nukkua kahdet 1*1 + 1*30min pätkät. Tyttö kohta 9kk ja nykyään nukutaan yhdet 45min päiväunet. Kaikkea ei voi saada, en valita (ja nenä kasvaa...:D)BR Bubble Pinokkio..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 6kk vaavi ja yöt on ihan kamalia olleet jo monta kuukautta. Vakiopäätelmä hampaat alkaa jo horjua aika pahasti :) Nukahtaa kyllä illalla jo 8 aikaan, MUTTA heräily ja kyöhnäily alkaa viimeistään silloin kun itse ´painaa pään untuville. Valvoo yleensä tunnín tai kaksi ja tuttiaa saa laittaa ainakin tunnin välein. Päivä valkeaa 6-7 aikaan ellei ole sattunut juuri valvomaan 4-5 aikaan. Joskus nukkuu paremmin ja joskus huonommin...Viime yö oli kamala. Tämmöstä tämä on... kuitenkin onneksi joskus helpottaa :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat