Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli ostanko 125 tai 130. Tyttö on pitkä. Käyttää nyt 122 koon sisävaateita ja ulkohaalarissa 122 koon Remua. Takki+housut tulisi ensivuodelle kouluun.

Kommentit (2)

Rasavillit on pienempiä kuin esim. Remut. Meillä on Rasavillin vk-haalari kokoa 120 cm (sopii varmaankin vielä ensi keväänä), 2-osainen vk-takki ja housut kokoa 125 (on muuten aika isoa kokoa totta vie..), housut ovat pienemmän oloiset.Muuten meillä käytetään Reimatecin 122 cm talvipukua parhaillaan ja se on aika sopiva, superRemukin löytyy samaa kokoa, mutta on isompi selvästi kuin tuo Reimatec, joten sitä käytetään sitten lopputalvesta.

Tykkään tosi paljon ko. vaatteista... mutta, niissä on ainakin meidän lapsille oudot mittasuhteet... takit on isoja ja housut jää pieniksi. Meillä on kyllä pitkäjalkaisia lapsia :)Eskarilaisella oli viime vuonna 130cm takki & housut, takkia on käyttänyt vieläkin 135cm pitkänä, housut on nyt 5v siskolla...Omalle ekaluokkalaiselle ostaisin 135cm (?) kokoisen asun, jos ostaisin... enään en kyllä osta. Täytyy ostaa irtokpl takit ja housut, tällä hetkellä käytössä 140cm toppahousut :) hieman asian vierestä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat