Vierailija

Meidän 1,5v. tyttö yskii välillä aika pahankin kuuloisesti ja vähän valuu myös räkää. Sellaista limanirrotus yskää kuuloista olevan. En tiedä onko tää sitä rs-virusta. Monentena päivänä teidän lapsilla nousi kuume ekasta flunssaoireesta? Entä miten saitte helpotettua tukkoisen lapsen oloa? Tuliko mitään jälkitautia (korvatulehdus, keuhkoputkentulehdus)? Kuinka kauan koko tauti kesti?Kyselee äiti, jonka lapsi ekaa kertaa kipeänä.

Kommentit (12)

2 v:lla oli korvatulehdus -> 2 antibioottikuuria

ja silmätulehdus -> silmätippoja.

4 v:lla myös silmätulehdus -> silmätippoja sekä

ulkokorvan tulehdus -> korvatippoja.

Taudin alkaessa pari päivää kuumetta molemmilla.Miehellä antibioottikuuri parasta aikaa poskiontelon

tulehdukseen sekä silmätippoja silmätulehdukseen.

Hänellä nousee edelleen kuume joka ilta, vaikka

tauti alkoi jo viikko sitten. Ei tahdo siis mennä ohi.Itsellä myös silmä rähmii, joten pitäisi mennä hakemaan

silmätippoja. Lisäksi itsellä nuhaa, yskää ja kurkku kipeä,

mutta ei kuumetta.Yhtä sairastelua on ollut marraskuusta lähtien.

kun sillä on tuota kuumetta ja oksennukseen johtavaa limaista yskää. En ole vienyt lääkäriin kun tuntuu että panadolilla pärjätään (kuume on jo laskemaan päin).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 v:lle olemme antaneet Coccillanaa, ja siitä on ollut

apua öisin. Alle 2 v:lle sitä ei kuitenkaan saa vielä

antaa.Vierailija:

Lainaus:


Yhtä sairastelua on ollut marraskuusta lähtien.
Meillä virus pyörinyt kuukauden päivät. Miehellä toinen kuuri poskionteloon menossa, 1v5kk:lla oli korvatulehdus ja yskä jatkuu.Mulla yskä ja nuha ja todnäk poskiontelossa tulehdus,menen lääkäriin.

Sitkeä on tauti.

Alkoi yskällä, oksensi limaa, tk:ssa sanoivat että on vaan oksennustauti. Vein yksityiselle, ja se totes heti että on rs-virus ja lähetti sairaalaan. Siinä vaiheessa kuume oli yli 40 asteen ja Jorvissa oltiinkin 5 päivää. Mitään jälkitauteja ei onneksi tullu.

6-vuotias jo parantumaan päin, mutta 4-vuotias ja 5kk vauva ovat kunnon taudissa. Pientä lämpöä ollut molemmilla ja todella kova ja limainen yskä.

Kuumetta ja yskää on ollut reilun viikon verran. Yskä on todella limaista ja sitkeää. Nuhaa on vähäsen, ensin oli kirkasta valuvaa ja sitten sitkeää. Kävimme pari päivää sitten lääkärissä ja ainakin silloin oli korvat puhtaat. Lääkäri sanoi, että n. 80% saa jälkitautina korvatulehduksen. Joten jos kuume nousee uudestaan, niin sitten takaisin lääkäriin. Itse virukseen ei antibiootit auta, vain niihin ikäviin jälkitauteihin. Nyt on ollut kaksi kuumeetonta päivää, mutta yskä on edelleen kova. Ainoa lääkitys meillä on yskänlääke (salbuvent/ventoline), joka lievittää yskää ja lisäksi helpottaa hengitystä.Miehen kanssa olemme (toistaiseksi) säästyneet tältä taudilta, toivotaan ettei sairastuta ollenkaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat