Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (91)

ja rahaa on vähän, koska on kuun loppu...kuun alussa tulee meille kaikki tuet sun muut...palkkaa kun ei tule minulle eikä ukolle (opiskelija)...joulukuulta vielä muutama laskukin maksamatta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä järkeä on makuuttaa rahaa tilillä joka ei edes käytännössä kasva korkoa ja inflaatio syö pääomaa????Sijoittakaa hyvät ihmiset!!!!

Ennen kotihoidontuki tuli viimeinen päivä, mutta nyt siirtyi 4. päivään tmv, eli miehen tililtä elellään.. (ihan kuin ei yleensäkin) :)

Tilillä HURJAT 0, 70 e, lompakossa n. 7e , miehellä jotakuinkin sama homma. No, pärjäämme näillä seuraavaan tiliin joka tulee keskiviikkona.

Näin se meillä aina, eletään kädestä suuhun.

nin jälkeen taisi jäädä 30eur. Ukolle kävi vielä huonommin, kun meni lisäprosentille liksa, ei edes riittänyt rahat laskuihin vaan joutuin lainaamaan lapsen tililtä. Ja nyt sanoi tilille jääneen 1eur. Ja seuraava palkka olisi parin viikon kuluttua... siihen asti pitäisi pärjätä ja saada syötettyä ainakin lapset....

Säästötilillä oli vielä joku aika sitten 1500 e enemmän, mutta käytiin etelässä tuhlaamassa ne :) Nyt säästetään uutta matkaa varten.

vuokran, puhelinlaskun, cdon.comin laskun, veromätkyt, joten noihin hupeni mun rahat... mutta parempi pennitömänä, kuin olla velkaa kellekään.

Niin ja yleensä vain määräaikaisten tilit tulee viimeinen päivä. Meillä ainakin vakituisten palkkapäivä on kuun 15. päivä (ja tuntityöläiset saa usein palkan joka toinen perjantai).

Tämän kuun laskut maksettu tänään. Näillä pitäis porskuttaa tammikuun loppuun. Tosin säästötiliin en aio koskea kuin äärimmäisessä hädässä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat