Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vanha kone tilttasi ja uudelle tarvista. Suht edullinen pitäisi olla, muttei mikään susi kuitenkaan. Kellään kokemuksia ks. Plussa-tarjous koneesta?

Kommentit (7)

Meillä tutkittiin vedentulo, letkut yms. mutta siltikin lokeroon jää osa pesuaineista ja juuri noista tiivisteistä! Ja se korjaaja tosiaankin sanoi että ihan normaalia jos näin käy. Että ns. nyky-ajan koneet menee tukkoon näistä tiivisteistä kun tekevät sellaisen köntin kastuessaan. No, me vaihdettiin pulveri normaaliin ja ongelma katosi.

Ostimme tämän merkkisen pesukoneen sekä pölynimurin. Ensinnäkin tohon pesukoneeseen ei voi laittaa tiivisteitä ollenkaan, ei edes huuhteluaineena. Jäävät kökkökasoiksi siihen lokeroon :( Tästä valitimme mutta korjaaja sanoi että ihan normaalia?! Joten jouduimme vaihtamaan pesuaineet ns. tavallisiin. Jotkut niistä pesuohjelmista ei toimi mielestäni normaalisti. Jättävät pyykin saippuaiseksi. Ainut hyvä tossa koneessa on linkous! Ja sitten tosta pölynimurista. Se hajosi toisella viikolla käyttöönotosta. Olipa kiva odotella 2 viikkoa että imuri saadaan kuntoon kun jotain osaa joutu ulkomailta varttumaan. Ehkä jollain toisella on parempia kokemuksia Hooverista mutta mä petyin pahasti. Eikä muuten ole edes " kiinalaista" laatua... Vaan ihan euroopassa tehty, muistaakseni saksassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tuo pesukone on toiminut ihan hyvin. Ei oikeastaan mitään valittamista. Ja tuollaista nestemäsiten pesuaineiden ongelmaa meillä ei ole.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat