Vierailija

Pitääkö muuttaa maksajan nimi vai selviääkö viitteestä jotenkin?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysyttekö ihan tosissaan? Ei sillä maksajan nimellä ole mitään väliä. Ei ole mitään merkitystä, kuka laskusi maksaa. Kunhan ne maksetaan. Viitteen perusteella maksu kohistuu oikealle laskulle. On siis ihan se ja sama maksaako Heikkeli Hyykyn laskun Matti Meikäläinen, kunhan käytetään oikeaa viitettä...

en tajunnut tuota pointtia, mistätiesit että omia menoja maksaa? en ap, mutta eikö se ole niin että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa..

maksaa sen minulle. Meillä on ihka omat rahat ja omat tilit ja kyllä lainaamme toisillemme tarpeen vaatiessa. Nyt osui mukavasti yksi lasku ja summakin vielä sopiva, ei menee yhtään yli. Nyt tietty joku saa kauheen sydärin siitä et pitäis olla yhteiset rahat ja plääh,plääh. Täällähän tunnetusti mikään ei ole hyvin mutta meilläpä tämä systeemi pelaa.

että siitä päättelin hänen olevan maksamassa todellakin niitä OMIA MENOJAAN... eikä ainakaan kalahtanut tänne se kalikka, kun minä kyllä hoidan omat menoni ihan omalta tililtäni, mieheni hoitakoot oman tilinsä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat