Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Noin keskimäärin siis.Kannattaako ostaa kenkiä jo ensi syksyyn/talveen? Viime vuonna äitini osti monet ja ihme kyllä kaikki on sopineet oikeana ajankohtana. Tytön jalka on kasvanut " käyrien mukaan" .Nyt siis käyttää 23 (24 villasukan kanssa). Mikähän voisi olla syksyn/talven koko...?

Kommentit (4)

En usko, että samaan tahtiin enää kasvaa (toivottavasti ei), mutta ei mitään hajua, minkä kokoinen kenkä olisi ensi talvena hyvä. Eli itse en uskalla ostaa talvikenkiä etukäteen.

Mutta meillä on kyllä esikoisella mennyt aika tarkalleen 2 numeroa vuodessa. Mutta kenkien suhteen minusta pitää olla iso ale, että viitsin ostaa ' kausikengät' etukäteen, kun on sitten kuintenkin aina se riski, että eivät olekaan sopivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä vuosi sitten pienijalkaisella tytöllä oli käytössä 22 kokoiset kengät (oli silloin 3-vuotias) ja tänä talvena 26 (nyt siis 4-vuotias). Pituuskasvua on tullut vuodessa reilut 10cm.Minä en kyllä uskalla ostaa kenkiä etukäteen odottamaan. Mut jos pitäisi jokin veikkaus tehdä, ostaisin 3 numeroa isommat kuin nyt seuraavaan talveen.Minäkin kyllä taidan kallistua ostamaan kengät käyttö ajankohtanas, sillä onhan se totta aikamoista hakuammuntaa kun ostaa etukäteen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat