Vierailija

Kohta Tornio lakaistaan maailman kartalta...ISMafioso-isä murtui

Koiravaljakko-onnettomuudessa kuolleen 14-vuotiaan Sabrinan isä on tunnettu italialainen mafiapomo.Isä ei suru-uutisen kuultuaan kyennyt hillitsemään kyyneleitään, laajalevikkinen italialaislehti Il Mattino kertoi eilen. Tornion traagisesta valjakkoturmasta ja onnettomuuden uhrin isän mafiakytköksistä kertoi eilen myös Italian uutistoimisto Ansa.Italialaislehden mukaan napolilaistyttö Sabrinan isä on kuuluisa mafiajohtaja Giuseppe Mallardo, joka istuu tällä hetkellä elinkautista Aquilan vankilassa Italiassa.Tieto tyttären kuolemasta saapui vankilan muurien sisälle vasta toissa päivänä. Mallardo, 52, aavisteli heti pahinta nähdessään suuren joukon omaisiaan vankilan vierashuoneessa.- Miten ihmeessä teitä on näin paljon? Mitä haluatte kertoa minulle, Mallardon kerrotaan kysyneen ennen musertavaa uutista.Isän tuska on kenties sitä suurempi, sillä hänen oli määrä tavata ainoa lapsensa ensimmäistä kertaa elämässään juuri tänään. Äiti Gilda ei ollut koskaan kertonut tyttärelleen, että tämän isä kuului Napolin pahamaineiseen mafiaan, camorraan, ja että isä oli vankilassa.Sabrina eli tavallisen nuoren tytön elämää äitinsä ja isovanhempiensa kanssa onnellisen tietämättömänä perheen verisestä historiasta.Äiti oli kuitenkin päättänyt, että Sabrina olisi valmis kohtaamaan isänsä vähän ennen 15-vuotissyntymäpäiväänsä, joka olisi ollut tammikuussa.Kohtalo päätti kuitenkin toisin: Mallardo ei saa koskaan katsoa tytärtään silmiin ja oppia tuntemaan tätä.Sabrinan ja toisen turmassa menehtyneen nuoren, 17-vuotiaan Ferdinandon, arkut lennätettiin eilen Kemistä Helsinkiin, josta ne matkaavat yhdessä surevien omaisten kanssa tänään Italiaan.Tulosta Postitahttp://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm

Kommentit (6)

mafiosona varmasti tappanut/tapattanut monia tyttäriä, äitejä, isiä, poikia, miehiä ja veljiä. Näin ympyrä sulkeutui ja hänen pahat tekonsa tulivat hänen itsensä eteen, pahimmalla mahdollisella tavalla, eli omaan lapseen kohdistuen.Toinen samantapainen juttu on se ämerikkalainen pornotähti, en muista nimeä, joka synnytti pojan vähän aikaa sitten. Poika onkin sokea. Pojan ei koskaan tarvitse nähdä äitiään revittelemässä pilluaan irstaille ukoille.Minusta on kummallista etteivät ihmiset ajattele teoillaan olevan mitään seuraamuksia. Annetaan mennä vaan ja kun jotian ¨tapahtuu ollaan itku silmässä.

aivan hirveä tyyppi ja nyt odottaa toista ellei ole jo saanut..

Ties mitä kaikkea poika on joutunut kestämään äitinsä takia ja hoitaako edes kunnolla.Aika hirveä toi sun toteamus on että lapset muka joutuisivat kärsimään vanhempiensa pahoista teoista. Toivottavasti itse elät nuhteettomasti..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

iset ajattelevatkin.

En tarkoita että kaikki pienet virheet kostautuisivat omien lasten kärsimyksinä mutta hei, eikö moinen ajatus ton mafioson kohdalla todellakaan tullut kenenkään muun mieleen?

Se on kuitenkin vastuussa monien ihmisten hengen riistämisestä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat