Vierailija

Jouluna sai kirjoja.

Kommentit (14)

dinosaurukset mun mielestä paljon parempi vaihtoehto, kuin nuo " hirviö" ukkelit... pojat nyt vaan tykkää kaikesta " hurjasta" ...

Ja on aikuisen vastuulla mitä tuon ikäiselle annetaan/ ostetaan.Tämä on vain minun mielipide.


Äidin ominaisuudessa toivon aina, että sukulaiset ostaisivat lisää legoja. Ovat kehittävä ja mielenkiintoinen lelu vuosia, rahat ei varmasti mene hukkaan!Legoissakin on vaikka mitä avaruuslegoja ja muita ja tuon ikäiset yleensä jo tykkäävät rakennella.Toinen, mistä tykkään (ja poika myös) on palapelit ja lautapelit. Meillä poika on nyt 4v3kk ja lautapelejä pelataan PALJON!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja Brion junarata on kestosuosikki. Jos kummipojalla ei sellaista jo ole niin suosittelen sitä! Ja jos junarata on niin siihen saa vaikka minkälaista lisäosaa (junia, vaunuja, rataosia jne.)

Meillä tv tosi vähän auki ja lapseni ei moisia kaipaa. Hän rakastaa luistelua ja muutenkin viihtyy ulkona. Autoista tykkää, kuten kai kaikki pojat.
Kuka tässä mitään puhui televisiosta?? Oma poikani saa katsoa pikkukakkosen 3 krt/vko, viikonlopun lastenohjelmia yleltä ja dvd:tä vain viikonloppuisin.Poikani EI saa katsoa pokemonia, turtleseja tai mitään pelottavia juttuja. Ja myöskin luistelee ja viihtyy ulkona...miksi ei???Ja huomasitkos, olin sama vastaaja, joka vastasin nuo " muoviset ukkelit" ja palapelit ja lautapelit ja legot.

Se nyt vaan on luontaista pikkupojille haluat leikkiä niillä muovisilla ukkeleillakin. Mitä pahaa siinä on? Muistan omassa lapsuudessanikin meillä olleen tuollaisen transformers-robotti/auton ja se oli meille tytöillekin hauska lelu.t. 4


Lautapeli olisi varmasti hyvä. En osaa isompien lautapelejä neuvoa, meillä toinen on pienempi ja pelit vielä aika pienille suunnattuja. Perinteistä kimbleä ja afrikan tähteäkin pelataan paljon :)Minbkälainen se " arvaa kuka" on? Olisiko se hyvä?Mutta myösa ne legot olisi ihan hyvä vaihtoehto, niillähän voi leikkiä molemmat yhdessä...Juu, näköjään noista " hirviömuoviukkeleista" ollaan monta mieltä, ja jos et tämän pojan vanhempien knataa tiedä, on ehkä parempikin jättää ne ostamatta.Itse olin vielä vuosi sitten jyrkästi noita ukkeleita vastaan, mutta kantani on käytännön myötä pehmentynyt. Lukekaa Jari Sinkkosen kirjoja, sieltä selviää, miksi ne lelut ovat pienille pojille jopa tarpeellisia.t. 4 , joka on " nipoäiti" siinä mielkessä myös, että pyssyjä ei osteta!!

Samoin hänen autonsa ovat noissa leikeissä usein esim. trasformereita. On oikeasti todella haastava sanoa, ovatko nuo mielikuvitusleikit kehittävämpiä kuin mainitsemasi luistelu tai autoilla ajelu. Taitavat kehittää vähän eri asioita?Kohta 4v. poikani on myös liikunnallinen ja tykkää palapeleistä (tällä hetkellä suosiossa ovat noin 50 palan palapelit)Silti äitinä näen hänen silmiensä loisteesta, kuinka paljon hän pitää vaikkapa juuri noista Transformers- hahmoista. Muistan itsekin, miten ihanaa oli saada se OIKEA my little pony pienenä...Ja kummien tehtävänä on nähdäkseni vähän hemmotella... ei niinkään olla järkevänä joka tilanteessa (tämä siis oma näkemykseni :). Muistan saaneeni omilta kummeiltani esim. koala-selkärepun, leluja, ihania hepeneitä ja myöhemmin rahaa...

Meidän poika 4v on hulluna dinosauruksiin ja sai kummitädiltään lahjaksi dinosaurus palapelikirjan joka on kohta puhkikulutettu.

Tuon ikäisellä saisi olla lelussa jo vähän enemmän haastetta ettei se sitten jää vaan muitten lelujen joukkoon laatikkoon.


Spiderman-jututLegot on aina pop.Kaikenlaiset autojutut. Onko hänellä automattoa ja liikennemerkkejä/liikennevaloja?Vaatteissa jos on joku auto/moottoripyörä/eläimen/liekkien jne kuva, on aina kiinnostavampi. Jopa pelkät sukat voi saada riemunkuljahduksia aikaan, jos kuva on oikea :)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat