Vierailija

eli tytär ensi kesänä 2v.9.kk, lomamatka hakusessa, viime kesänä oltiin rantalomalla kreikassa, nyt jotain uutta...vinkkejä??

Kommentit (9)

Jospa lentäisitte vaikka Manner-Espanjaan. Sieltä joku kiva biitsikaupunki ja auto vuokralle. Ainakin Saloun lähellä on esimerkiksi Tarragona ja Barcelona. Hienoja päiväretkikohteita. Sitten välillä voi rauhoittua siellä rantabulevardilla.

Me ollaan oltu lasten kanssa Italian Cattolicassa ja Tunisiassa Soussessa(tai paremminkin sen lähistöllä olevalla satama-alueella). Molemmat hyviä paikkoja lasten kanssa, jälkimmäinen on vaan puolet halvempi ainakin kustannuksissa paikan päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosittelen varsinkin useampi lapsisille perheille joille tulee budjetti vastaan Välimeren matkoissa. Upeat hiekkarannat, laivamatka ja ulkomailla. On lasten unelmakohde. Todella lämmin muttei ahdistavan kuuma.

Kahdesti on käyty samassa hotellissa ja kivaa on ollut!

Loistava hotelli jossa oma vesipuisto jne (useimmissa on vesiliukumäet) ja mahtava seisova pöytä (66 euro /viikko puolihoidosta). Lastenkerho hotellissa jne.

(Tjäreborg, hotelli Sun Park Garden).Myös Green Gardenista olen kuullut pelkkää hyvää.

Me ollaan oltu tosi vähän rantalomilla, mutta Kreetan Rethymnon ja Italian rivieralla Riccione Riminin vieressä olivat molemmat kivoja paikkoja pienille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat