Seuraa 

Ihana palsta tämä, nyt vasta löysin sen. En ole koskaan ennen kirjautunut mihinkään palstaan käyttäjäksi, mutta täällähän on paljon saman arvomaailman omaavia äitejä, ei tarvitse puolustella omia valintojaan täällä..

Elikkä olen kolme vuotiaan tytön äiti ja innostunut luomuilusta ja vaihtoehtoisista hoidoista sekä terveellisistä elintavoista ja astanga joogaan olen täysin hurahtanut! On kyllä ollut kiva lukea palstaanne ja hyviä vinkkejä sieltä poimia ;)

Kommentit (1)

Mukavaa kun joukkoon löytyy lisää luomu ym. aiheesta kiinnostuneita ihmisiä! Mielestäni tänne mahtuu ihmisiä jokalähtöön eikä tarvitse olla mitenkään fanaattinen. Meitä on täällä luonnonmukaiseen elämäntyyliin innostuneita ihmisiä laidasta laitaan " vasta-alkajista elämäntapataiteilijoihin" , jokainen valitsee oman luomutyylinsä ja kuinka syvälle asioihin haluaa upota. Tervetuloa keskustelemaan, vaihtamaan tietoa ja taitoa sekä näkökulmia! Mielestäni on hienoa jos voimme hyväksyä ihmiset erilaisina ilman rajaamista (fanaattisuutta) ja rajoittamista, lisätään henkistä rikkautta elämäämme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat