Seuraa 

Tänään vaihdoin neidin rattaisiin sen istuma-alustan kopan tilalle. Tuntui vaan niin ääpättömältä laittaa se siihen päikkäreille.... Mitenkä siinä tarkenee... Täytyis vissiin käydä ostaan joku lämpösempi pussi. Miten ootte muut varustanu vaunun kun siinä ei oo lämpöstä koppaa ?

Kommentit (5)

Ja lämpöpussina myös tuo Carenan pussi. Ukkeli on nukkunut näissä päikkärinsä nyt viikon verran ja tosi hyvin, kun ei enää hartioista koppa kiristä.Siirryttiin samalla myös turvakaukalosta turvaistuimeen.

tuntui tosiaan aika huteralta se systeemi, mutta kai se on ihan ok. Kävin ostamassa ihan Citymarketista sellaisen carenan lämpöpussin, se makuupussin alle ja vauva sisään. Tosi hyvin nukkuu eikä tarvi siellä kuin kevytvanuhaalarin kovalla pakkasella, nyt esim ei sitäkään. Myssyt ym tietysti on. Toi pussi on siitäkin hyvä, että siinä on vyönreiät, eli sitä voi käyttää turvakaukalossa myös. Tekee reissuista mukavampia kun ei tarvi pakata haalaria päälle autoon, kun jossain vaiheessa siellä kuitenkin tulee kuuma.Meidän rattaissa on sitten sellainen kevyempi pussi kevättä/syksyä/kesää varten, mutta talveksi ei olisi riittänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koppa on kuitenkin aika täysi, kun alle laittaa taljan ja sitten makuupussi niin peitto ei mene neppareilla kiinni. Olenkin laitanut vielä sadesuojan päälle. Ilman taljaa peiton nepparit toimivat. Joku mainitsi lämpöpussista ja se onkin hyvä idea. Kiitos! Menenkin heti seuraavalla citymarketreissulla niitä katsomaan. Meidänkin vaunuissa on vain kevyt kesäpeitto rattaisiin.

t. maj ja poju 6 kk.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat