Seuraa 

Eli ukkokullan kanssa ollu puhetta josko alettas vaavelia kokeileen tulisko..

Miehellä takana 10v naimisissa toisen kanssa ja heille ei vaavia kuulunu, useamman vuoden kuulemma yrittelivät =(

Itselläni on jo 4 ja toinen munatorvi on katkaistu, muksuista 3 tehtiin siis yhden torven varassa ja kun vauvanteosta päätettiin niin melkein saman tien pamahdin raskaaksi, eli olen ollut tähän asti aika " tärppivarma" ja koska tunnen koska ovulaatio iskee niin tietää ne päivät koska kannattaa jyystää sitte " tosissaan" =)

Nyt hieman pelottaa että onnistuukohan meillä yhteisen teko, tutkimuksissa he ei ole koskaan käyneet joten ei tietoa missä vika. Ja mies on sanonut että jos ei yhteinen onnistu hänelle kyllä piisaa nuo " minun" muksut vallan mainiosti.

Eli ei muuta ku ens viikolla kierukan poistoon aikaa varaamaan ja moottorisahaa sängyn alle piilottamaan..

Osaako kukaan kertoa kunka paljon kierukan poisto sattuu ja raskaaksi kait saa alkaa heti yritteleen? Ja mitähän lie tulee maksamaan yksityisellä se poisto, oulussa siis gynego?

Kommentit (3)

Menkkoja ei ollut neljään vuoteen, joten kierrosta ei ollut tietoa. Kierukka otettiin pois 30.11. eikä poisto sattunut (vähän kramppikipua oli hetken, muttei mitään sen kummempaa). Ekat (tosi niukat) vuodot alkoin 6.12. ja ovis oli n. 20.12. Nyt odotellaan testin tekoa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos on kuparikierukasta kyse niin on tietoa..siis se otetaan pois kun on kuukautiset ja se on tosi helppo, nopea ja kivuton toimenpide. otetaan just pois siks kuukautisten aikana kun silloin on limakalvota turvonneet. pois ottaminen kestää about 5 sekuntia ja en tuntenu mitään.my_selene ja Remppa rv 18+4

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat