Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minä pelkään etten pysty tekemään elämässäni muutosta jota olen suunnitellut vuodelle 06. Pelkään myös että asiat menevät pieleen ja joudun lopulta yksiöön lapsen kanssa köyhänä ja velkaisena.

Kommentit (17)


1. En löydä töitä äitiysvapaiden jälkeen ja taloutemme kaatuu, hukumme velkoihin ja talo menee alta.2. Lintuinfluenssa tarttuu ihmisestä toiseen ja joku perheestämme kuolee siihen.No joo, molemmat pelot aika turhia..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niinkuin espanjantauti vuonna 18 ja 19.Kaikki tutkijat ovat sitä mieltä että pandemia tulee aivan varmasti ja että se on jo myöhässä.Se on vain ajan kysymys milloin se tulee ja suurin pelkoni on että se tulee vuonna 2006!

Vaikkakaan ei oo rahaa, ei opiskelupaikkaa eikä vakinaista työtä, eikä edes parisuhdetta. Mutta eteenpäin reippain mielin. Elossa ollaan ja suhteellisen terveinä. Aina on toivoa!!!

ja lisäksi lapseni tai mieheni kuolema/sairastuminen, riittääkö raha, saadaankö toinen lapsi kun ollaan yritetty 4kk eikä vielä mitään tulosta :(

Toisaalta onhan tässä ollut jo monen monta vuotta, jolloin sitä lasta ei ole tullut, eikä se nyt elämää ole pilannut kokonaan eikä muuttanut sitä, että elämässä on silti kaikkea mukavaa. Joten vaikka on tällainen ihan realistinen pelko, niin silti astun uuteen vuoteen ihan luottavaisin ja iloisin mielin.

- paljon haaveiltu vauva ei tärppääkään.- töissä syksyllä saamani ylennys aiheuttaa pelkoa. Ts. pelkään, että osoittaudun epäpäteväksi työssäni ja saan potkut tai alennuksen. Nöyryytys päälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat