Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mikropopparit paloi mikroon ja hyvä ettei mennyt mikrokin siinä samas... no nyt tein kattilassa ne paloi sinne myös! Kuinka paljon sitä öljyä pitää laittaa kattilaan? että pohja peittyy vähän vai kunnolla?

Kommentit (3)


laita öljyä, niin, että pohja peittyy. ja myös ne siemenet melkein... Ei ne ihan lilluakkaan saa siinä öljyssäÄlä laita levyä täysille. Jos sulla on asteikko 12. asti niin laita levy vain 11 tai 10:lle. Tämä on oikeestaan se tärkein juttu siinä.Sitten vaan kuuntelet poksumista kunnes loppuu.Jos vahdit kattilaa koko ajan niin voit yrittää pitää pientä höyryrakoa kannen välissä niin höyry ei tiivisty poppareihin tehden ne nahkeiksi.Varo kuitenkin lenteleviä jyviä eli höyryrako saa aluksi olla tosi pieni =))


Eli siis et ravistele ilmassa, vaan heilutat siinä lieden pinnalla kattilaa.Ja sitten pitää tietysti kuunnella sitä poksumista sekä hellalla, että mikrossa tehdessä. Heti kun poksuminen vähenee niin että kuuluu enää poksahdus silloin, tällöin niin mikro on sammutettava / kattila otettava pois hellalta. Muutamia suutareita jää aina - jos yrittää saada kaikki poksahtamaan, niin palavat taatusti!Eli ei kannata lueskella mitään aikoja kirjoista vaan luottaa omiin korviinsa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat