Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaa parhaat matkavinkkinne Teneriffalta! Olemme lähdössä sinne muutaman päivän päästä. Perheessämme lapsia 3-9v.(Ja te, jotka nyt haluatte heti kommentoida, kuinka junttia on matkustaa Kanarialle, pls, älkää vaivautuko. Me matkustamme pääsääntöisesti espanjalaisella kielialueella, koska olemme asuneet vuosia Espanjassa aikoinaan ja suurin osa perheestä puhuu espanjaa)Kiitos jo etukäteen ystävällisistä ja asiallisista vinkeistä!

Kommentit (6)

kun oltiin Teneriffalla viitisen vuotta sitten.

Puisto oli aika kallis, mutta ihan hyvin saimme siellä päivän kulumaan.

Seurueeseen ei kyllä kuulunut lapsia.Auto kannattaa tosiaankin vuokrata!Los Gigantesin ja Americasin välimaastossa oli joku kylä (Santiago?),

jossa kannattaa myös käydä tutustumassa jos ehtii.

mukana lapset silloin 3, 4 ja 6 v. Suosittelen ehdottomasti auton vuokraamista, Teide ja varsinkin Loro Parq ovat ehdottomia! Kannattaa myös käydä jossakin vuoristokylässä (esim. Maska) tai jossakin muussa kaupungissa esim. Los Gigantesissa. Americasissa on useampi hyvä hiekkaranta, markkinat kahdesti viikossa, vesipuisto ja mahdollisuus lentää köysissä kiinni olevalla kuumailmapallolla. Toisen Tedelle vievän tien varressa oli vuoristossa hauska ' ' kahvila' ' hirsitalo jonka pihalla oli suuria käpyjä ja suomalaiset leikkipuistovälineet, tämä oli yksi meidän lasten suosikkeja. Americasissa on myös kotkapuisto jossa emme käyneet.

Kanaria (varsinkin Lanzarote) on suosikkikohteemme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei muuta tarjolla kuin hotelleja, uima-altaita ja turistikrääsää mutta käykää ihmeessä Orotovan laaksossa ja Teidellä saaren pohjois-osassa. Siellä aivan mahtavat maisemat.

Olimme Teneriffalla nelisen vuotta sitten ja viihdyimme tosi hyvin. Lapsia meillä ei silloin vielä ollut, mutta tuon ikäisten kanssa voi jo touhuta kaikenlaista.Näissä paikoissa kannattaa Teneriffalla ehdottomasti käydä:

- Teide (tulivuori); " koppihissillä" ylös lumihuippuiselle vuorelle - hieno elämys

- delfiiniristeily, joita lähtee ainakin Americaksesta; delfiinit ja pyöriäiset tulevat pomppimaan laivan lähistölle; ei sovi meripahoinvoiville

- Loro Park-eläintarha Puerto de la Cruzissa; matkan ehdoton kohokohta; kannattaa varata koko päivä - meillä kesti neljä tuntia kiertää puisto, ja silti jouduimme osan kohteista jättämään väliin. Pingvinaario on ehdoton!!Hyvää matkaa!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat