Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Uskallanko ostaa turvakaukalon joka on ollut useammalla lapsella ja jo 5 vuotta vanha?? Mitä pitäisi tietää ennen ostamista kaukalosta?

Kommentit (1)

turvaistuimien ja kaukaloiden käyttöikä on melkoisen lyhyt (monia eri mielipiteitä asiasta, mutta max.5-7 v on yleisin)

ja kun ottaa huomioon, että käyttäjiä on saattanut olla useampia, ei voi olla niin varma missä kunnossa kaukalo todellisuudessa on.



Onko tuttu ihminen ketä on myymässä?

Miten tätä edeltävä aika?

Onko kolaroitu?

Montako käyttäjää kaukalolla on ollut?



Näkeehän kaukalosta ulospäin jotakin, yleisilmettä onko siisti, puhdas (joo tiedän, pestä voi ;) ), ja ehjä, mutta muoviosien kestävyyttä ei välttämättä ihan täysin näe päällepäin.



Me olemme ostaneet kaukalon ja istuimet uusina, sillä olemme halunneet olla täysin varmoja siitä, että on turvallinen ja hyvä istuin.

Vertailimme eri kaukaloita ja istuimia, niiden ominaisuuksia ja testejä, kokeilimme autoomme ja teimme valintamme sitten.



JOS olisi löytynyt tuttavapiiristä joku varteenotettava vaihtoehto, olisimme saattaneet päätyä käytettyynkin, mutta vierailta ihmisiltä en olisi harkinnutkaan ostavani istuinta lapsillemme.



Lapsia meillä on kolme, ja neljäs vasta haaveissa/yrityksessä.



Makuasioita nämä ovat, kukin tekee tavallaan, mutta itse henk.koht. voin säästää jossakin muussa (jos tarve vaatii), mutta lasten turvallisuus ja viihtyvyys ovat asioita, joista en tingi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat