Vierailija

eli kuinka usein kuukaudessa (vai harvemmin) teillä on lapset yökylässä? Meillä on koko vuoden aikana max. 10 krt. ja silloinkin hoitopaikkoja on yksi mahdollinen, mummola. Ja mummo (äitini) saa joka kerran minut potemaan huonoa omaatuntoa siitä, miten lapset ovat vain kerran pieniä ja omat menot pitäisi unohtaa... huoh.

Kommentit (13)

Eikä mielestäni ole vielä kiirettäkään. Kun hän sitten aloittaa yökyläilyn, voisi maksimimäärä mielestäni olla 1-4 kertaa vuodessa. Kylläkin niin, että kauempana sijaitsevassa mummolassa voisi kerralla olla vaikka kaksi-kolme yötä. Yhden yön takia sinne asti ei kannata lähteä.Sopiva yökyläilyn aloitusikä tähän lähiseudulle voisi olla 5 tai 6v. Kauemmas ehkä 6v.

ja ollut 2 kertaa viime kesänä yön hoidossa. En suosittele hoitoon viemistä liian usein, tosiaan he ovat vain kerran pieniä. mekin ollaan jätetty illalla n klo 19 ja haettu sit heti ennen 12 seuraavana pvnä. Kyllä itse ehtii sit mennä taas kun he kasvavat, vanhin mulla jo 14v ja nopsaa on mennyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan tarpeeksi minusta. Kahdesti mummolassa ja kerran tätilässä. Meillä ei kyllä ole kovin usein sellaisia menoja, joiden takia lapsi pitäisi laittaa hoitoon. Noiden em. yökyläilyjen lisäksi lapsenvahti on ollut kerran hoitamassa lasta kaverin kihlajaisten ajan (17-22) ja kerran kun kävimme pankissa.3v. ja 5v. eivät juuri koskaan, korkeintaan 1krt/v, jos sitäkään.Meillä ei mummot lapsia hoida, ovat vanhoja ja asuvat kaukana. Kaksi nuorinta eivät ikinä ole viettäneet yötä mummoloissa ilman meitä vanhempia.

ja tuo max. 10 kertaa vuodessa tarkoittaa yleensä sitä, että viemme illalla 18-20 välillä mummolaan ja haemme seuraavana päivänä ennen 12:ta.

Yleensä niin, että siellä on samaan aikaan serkku kaverina :)Tätä tapahtuu n. kerran kuussa tai harvemmin. Nuoremmat sisarukset viettävät mummolassa yön silloin kun vanhemmat kaipaavat unta...

esim. meidän 8-vuotias ei ole koskaan ollut yötä ilman jompaa kumpaa vanhempaa. Ei ole mitään paikkoja yökyläilyyn, ihmettelen tosiaan, mistä niitä tuntuu melkein kaikille tämän palstan kirjoittelijoille siunaantuvan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat