Vierailija

Ei tunnu mitään pattia tai muutakaan muutosta vaan tuo kumma kipeä kohta, jokseenkin iho myös tunnoton ko. kohdassa. Ollut siinä nyt parin viikon ajan, n.peukalonpään kokoinen. Mielessä pyörii näitä ylihysteerisiä mielikuvia syövistä yms. mutta järki sanoo ettei sitä niin vain tule terveelle nuorelle ihmiselle. Mikä voisi olla aiheuttajana?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli sun oireet ei viittaa mitenkään syöpään,mutta sen korjaan kirjoituksestasi että syöpä VOI tulla " noin vain" nuorellekin ihmiselle!

Minulla lisäksi jos nukun oikealla (siellä puolen siis se kipeä kohta) kyljellä, kohta rupeaa pistämään ja koskemaan siihen kohtaan niin kovasti, että pakko kääntyä vasemmalle kyljelle.

Sanomattakin selvää, että pelkotilat välillä kauheita.. :(

Helpottavaa kuulla ettei ole mikään syöpäkasvain =) Mielikuvitus vaan tahtoo hypätä toisiin ulottuvuuksiin välillä. Paraneeko imusolmuke itsekseen? Kauanko kestää?

vaan oireet tulee vasta sitten kun on liika myyöhäistä..tai ei liika myöhaistä vaan että syöpä on kerennyt jo edetä jonkun aikaa.poikkeuksena lienee imusolmukesyöpä, joka ainakin sukulaisellani huomattiin juuri kivusta. hänellä on kurkku (kaulan imusolmukkeet) pari kk yhtä mittaan kipeet, antibiootit ei auttanu. sitten löytykin syöpä.. :( leikattiin ja hän parani! nyt siitä kulunut aikaa jo 15 v. ja terve on yhä hän!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat