Vierailija

Kun lehdessä on joku kuolemantapaus jossa on kuollut lapsi, niin miksi tämän palstan kirjoittajat AINA laittavat todella ällistyttävän kamalia viestejä tyyliin " oli vanhempien oma vika kun tekivät sitä ja tätä...." MISSÄ ON NÄIDEN ÄITIEN INHIMILLISYYS? Ei lasta voi 24 h vuorokaudessa vahtia, ja ihan mitä tahansa voi tapahtua muutenkin, missä vain ja milloin vain. Ette ole itsekään mitään yli-ihmisiä joille ei koskaan satu mitään! Lapsi voi kuolla ihan mitättömältä tuntuvaankin asiaan! Miltä tuntuisi, jos SINUN lapsesi kuolisi, ja täällä kymmenet ihmiset kirjoittaisivat MITEN JUURI SINÄ OLET SYYLLINEN?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tälläkin palstalla joutuu jatkuvasti lukemaan kuinka lapsia kuljetetaan autossa ilman asianmukaista kiinnitystä. Kuinka jo pieniä vauvoja kuljetetaan teis minne.Kuinka pienetkin lapset saavat kulkea yksin ulkona ja kenties vahtivat vielä pienempiä sisaruksiaan.

Tottakai, osa onnettomuuksisa on oikeasti onnettumuus eikä sitä voisi välttää mitenkään. Mutta valitettavan usein on niin että jos vanhemmat yhtään katsoisivat lapsen perään ja välittäisivät heidän turvallisuudestaan niin onnettomuus olisi voitu välttää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat