Vierailija

Kommentit (9)

Mitat otettiin tietysti. Lapsi leikki siinä ja höpötteli juttujaan, josta terkka aina välillä totesi, että puhuu hyvin, rakentaa näköjään torneja, ihan ketterästi liikkuu jne...

pottailusta vain kysyttiin ja sanottiin, että ei kiirettä, mutta alkaa olla ajankohtaista (meillä oli työn alla, ja jotain edistystäkin oli tapahtunut; pitkään meni nimittäin ennen kuin lapsi suostui edes harkitsemaan pottaan tai pyttyyn pissimistä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luultavsti sanovat, että jos puhetta ei tule yhtään 2,5v. mennessä voisi ehkä halutessaan käydä puheterapeutilla. Mutta musta tuokin on aivan hätävarjelun liioittelua.

Lapsen piti tehdä nuppipalapeliä, rakentaa torni, poimia pienen pieniä helmiä lattialta ja antaa ne terkalle, piti osata nimetä kirjasta asioita (terkka näytti kuvaa ja lapsen piti sanoa, mitä se esittää). Taisi olla jotain muutakin.

mutta th katselee ja kuuntelee lasta, pyysi kuiskaten tuomaan jotakin, antoi lapselle soviteltavia leluja ja katsoi mitä tapahtuu (ne oli itse asiassa kuulemma kolmivuotiaiden testipalikoita, kertoi vasta kun pirpana oli ähertänyt homman kasaan)... ainakin oma th myös tarkkailee lapsen ja vanhemman suhdetta siinä sivusilmällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat