Seuraa 

Meillä 10 kk:n ikäinen tyttö ja aamu- ja iltapuuron syöminen todellista taistelua. Kerran viikossa syö koko lautasellisen, mutta yleensä menee vain 3-6 lusikallista.Monia keinoja on kokeiltu, jotta puuro menisi alas. On syöty syottötuolissa, sylissä ja lattialla, huijattu leivänmurusilla ja hauskuutettu...Kysyisinkin, että mitä muuta tuon ikäiselle voisi antaa aamu- ja iltapalaksi? Ja myös muita vinkkejä voi antaa, miten puuro menisi paremmin alas.Kiitokset vastauksista!

Kommentit (1)

Meillä samanikäinen tyttö eikä myöskään nuo puurot enää oikein uppoa. Aiemmin söi kyllä hyvin ja jokin aika sitten tuli stoppi. Mitä puuroa olet tarjonnut? Niitä kaupan tetroissa olevia vai oletko itse keitellyt? Meillä syötiin aiemmin tetrapuuroja, niihin tyttö kyllästyi ja nyt omatekoinen kaurapuuroa uppoaa jotenkin.

Olen myös tarjonnut esim. hedelmämysliä tai muuta vastaava hedelmäsosetta jossa myös kuitua/viljaa mukana. Ainakin Hippo valmistaa ko tuotetta. Taitaa samalla valmistajalla olla myös joku kaurahyve niminen sose missä siis hedelmäsosetta ja kauraa. Kokeileppa niitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat