Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tein ennen joulua glöginmakuisen juustokakun ja pistin koko komeuden pakkaseen aattoa odottamaan. Lupasin kertoa, kuinka pakastaminen vaikutti kakkuun.Pohja ja se juustoinen keskikerros pysyivät täysin moitteettomina, ei mitään merkkejä pakastuksesta. Päällä ollut kiille säilyi jokseenkin hyvin. Tosin siihen pinnalle oli pakastuksen aikana ilmaantunut " kuuraa" , joka suli kiilteen päälle vedeksi ja piti kaataa siitä pois. Tuo varmaan vaikutti pikkuisen -mutta ei mitenkään merkittävästi- siihen kiilteen ulkonäköön. Maku oli erinomainen.Jos joku siis haluaa tehdä juustokakkuja etukäteen juhlia varten pakkaseen, niin se kyllä onnistuu. Ja jos haluaa olla ihan täysin varma siitä, että ulkonäkö on sitä mitä kuuluukin, niin silloin kannattaa tehdä kakku pakkaseen kiillekuorrutusta vaille valmiiksi ja kuorruttaa kakku sitten sulatuksen jälkeen :)

Kommentit (3)

Mäkin " harrastan" juustotorttuja, joten hyvä tietää.Tästä rohkaistuneena laitoin juuri äsken myös liivatetulla marja-kermahyytelöllä täytetyn kääretortun pakkaseen. Jos kerran juustokakkukin kestää noin hyvänä!

Itekin olen monasti miettinyt, kuinka vaikuttaa pakastus juustokakkuun, kun ohjeissa lukee, että voi pakastaa. Nytpä uskallan itsekin kokeilla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat