Vierailija

Eli kauan kesti toipua siitä ja kauan joutuu olemaan pois töistä sen jälkeen?

Onko kivut kovia sen jälkeen?

Kommentit (6)

Helppo nakki. Oksettava olo ja pyörrytys pahinta heti heräämisen jälkeen. Kannattaa nousta varovasti ja hitaaaaaaaaasti, ja mielummin siirtää sitä myöhempään, siis sängystä nousemista.

Minut leikattiin aamulla (tähystysleikkaus) kahdeksan aikaan ja kotiin pääsin ilta kuudeksi. Tässäkin on vähän eroja, eli hoitaja kyllä sanoi, että aika monet haluavat jäädä sairalaan yöksi. Mutta minulla oli ainakin ihan hyvä olo, joten halusin kotiin. Tähystysleikkausta ei tehdä, jos on huomattavasti ylipainoa.Särkylääkettä sai runsainmitoin sairaalassa, vaikkei mihinkään sattunutkaan (tyyliin kaksi 800 buranaa ja kolme 600 buranaa kerralla). On tarkoitus, että lääkkeet ottaa ennenkuin kipu edes alkaa. Mutta ei ollut kipuja.Kotona ei kannata heittää selälleen, tästä aiheutuu jumalaton olkapääpisto. Se johtuu ilmasta vatsaontelossa joka painaa palleaan ja heijastuu siitä olkapäähän. Ei edes kannata testata. Nuku puoli-istuvassa asennossa ainakin 2 päivää leikkauksen jälkeen, ihan varmuuden vuoksi. Muita kipuja minulla ei ollut.Sairaslomaa sain kaksi viikkoa, ja jo toisella viikolla oli niin loistava olo, että olisin ihan hyvin voinut mennä töihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmaan sinullekin tehdään tähystyksessä, kuten melkein kaikki sappileikkaukset nykyään.Sairaalassa yksi yö, sairaslomalla reilun viikon. Ei kipuja, hiukan buranaa otin kotona (sairaalassa tietysti kipulääke suoneen ja myöhemmin tabletteina).* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat