Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Haluaisin tiedustella, kun meillä on nyt ensi kuussa ensimmäinen icsi hoito edessä.

Mutta siis kysymykseen, kuukautisteni piti alkaa vasta tammikuun 1 päivä, mutta tänään tuli jo pikkuisen verta pyyhkiessä. Yritin soittaa meitä hoitavalle lääkärille mutta hän ei ollut paikalla. Nyt mietityttää joko nämä ovat oikeat kuukautiset, koska minun pitäisi aloittaa clomifen nimisen lääkkeen syönti kuukautiskierron 3 päivänä. Mistä sen nyt sitten lasken, kun enää ei tule verta, kivut on kyllä ihan samat kun menkkoja ennen.Meillä yritystä kohta 2 vuotta, vika miehen siittiöissä.Jos joku sai jotain selvää, voisitteko ystävällisesti vastata, kiitos!Kommentit (3)

En tiedä mikä tässä nyt on vialla, lukee että vastauksia on tullut 2 kysymykseeni, mutta ne eivät silti näy. Voisitteko ystävällisesti laittaa ne uudestaan, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuukautiset lasketaan alkaneeksi siitä päivästä kun kunnon vuoto alkaa, ja jos vuoto alkaa klo 16.00 jälkeen niin ensimmäiseksi kiertopäiväksi lasketaan sitä seuraava päivä.

Mulla oli muutama kuukausi sitten samanlainen tilanne: Clomifen-kierrossa tuli tuhrua 3-4 päivää ennen " kunnon" kuukautisia, ja juuri silloin kysyin samaa asiaa HKIn väestöliitolta kun ihmettelin milloin oikein ryhdyn clomeja syömään.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat