Vierailija

taukoamatta, myös öisin.

Sivut

Kommentit (31)

...vastaus kysymykseesi, että miksi niitä ei oteta välillä sisälle? Sen takia esim. että ulkokoira on ehtinyt ulkona asuessaan luoda itselleen hyvän ja lämpimän turkin paksuine pohjavilloineen, jolloin sisääntuotaessa niille tulee tuskalliset oltavat... verattavissa samaan jos sisäkoira heitetään häkkiin 20 asteen pakkaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai sitten ovat tulleet allergisiksi ja joutuvat pitämään koiria ulkona. Ja metsästyskoiriahan on iät ajat pidetty ulkona. Ja pystykorvathan tunnetusti haukkuvat...T: sisäkoiran omistaja

Vierailija:

Lainaus:

4, mielestäni ei ole normaaleja ääniä, jos 2 koira ulvoo ja haukkuu lakkaamatta...
Varsinkin suomenpystykorvilla, ihanan lutusen näköisiä, mutten kuuna päivänä otaisi sellaista meille. En jaksaisi kuunnella sitä iänikuista räksytystä. Kaikki tietämäni tämän rodun koirat räksyttävät.

No anteeksi nyt kauheasti. En ole kenenkään lasta tappamassa. En edes tiedä onko täällä kenelläkään lasta vai ei. Mites tolle koirantappajalle tehdään ? Hänenkin pitäisi pyytää anteeksi.

En nyt ovea raapivaa ja läähättävää koiraa pidä sisällä ihan sen takia vaan, että se jotain häiritsee. Koiran haukkuminen on normaaleja elämän ääniä.

Vierailija:

Lainaus:


Toivottasti sun lapses joku myrkyttää, ei huuda sen jälkeen.
Toihan oli vaan samanlainen vastaus kuin se että myrkytä ne koirat, ei hauku enää sen jälkeen. Ei kai nyt kukaan näitä juttuja tosissaan ota.Joillekin koira on tärkeä perheenjäsen. Kuka nyt haluaa että perheenjäsen myrkytetään. Lapsi ja koira ovat perheenjäseniä molemmat. Ainakin meillä.Ei ihmisen taposta saa linnaa. Näkeehän sen nyt jo lehdistä lukemalla. Vaikka kuinka puukotat ja niin saat korkeintaa vähän sakkoja.

P.s itsellä koira, ja pidän ulkona silloin kun koira sinne haluaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat