Vierailija

Kiva jos joku viitsii neuvoa.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä kuinka toi pullasudilla vetely toimii, mutta älä ainakaan kaada. Mulla oli neste jo huoneen lämpöistä ja kaadoin paakkelssin päälle ja juma se kaikki valu pois. Kävin niin kuumana, että hyvä etten tempassu sitä torttua kolmannen yrityksen jälkeen ikkunasta pellolle.



10 min eka ne liivatteet oli kylmässä vedessä ja sen jälkeen sulatin ne lämpimään nesteeseen -joka tässä tapauksessa oli glögiä. Mut sen reseptin kirjottanu pitäis vetää oikeuteen puuttellisen ohjeistuksen takia. Joku sano, et sen pitäis olla sen nesteen tosi jäykkää ennen kun sitä alkaa laittaa. Itse lopulta jätin koko töhnän kattilaan ja kävin siivoilee välillä ja kun seuraavan kerran konsultoin kattilaa oli neste jo ihan tönkköä...levittelin sen tönkön töhnän kakun päälle...olihan se karun näköi, mutta kuitenkin =/.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat