Seuraa 


Laitatteko tarran kiinni navan alle vai ylle? kun meille ei tunnu mikään vaippakoko ikinä olevan hyvä.. joko falskaa tai sitten painaa.

Kommentit (6)

Vaihdettiin Liberosta Pampersiin ja sama ongelma jatkui... Nyt käytössä muumi-vaipat ja hyvin pitää vaatteet kuivina.. Tosin vaihdetaan mielestäni kyllä useammin vaippaa muumeilla kuin noilla kalliimmilla. Ja ne Lidl:n vaipat pitää meillä kanssa tosi hyvin...



- Tartsa -

Meillä myös oli " ongelmana" vaippojen falskaus, vaihdettiin pamperssista liberoon, tykkään liberoista enemmän itse mutta vaiva jatkui. Sitten hoksasin että laitoin tarrat liian korkealle ja näin pisut pääsivät ulos. Eli navan alapuolelle nyt laitan tarrat kiinni ja hyvin toiminut :) Tietysti muutama vahinko sattunut mutta ei nyt 5:ttä kertaa päivässä kuitenkaan.

Ja laitan vaipan myös aika tiukalle, ei kuitenkaan kiristämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käytössä näin vauvana on olleet Pirkkavaipat ja ne S-marketista saatavat kaupan omat vaipat (en muista merkkiä). Hyvin on vielä toistaseks pysyny tyttö kuivana (ikää 2kk), jos kokoluokka on ollu sopiva. Eilen laitoin viimesen 3-6 kg vaipan ja oli vuotanu sivusta.

Edellisen kanssa tuskailtiin kanssa näitä vaippa-asioita ja vaihdettiin Pirkasta Pampersiin, kun Pirkka alkoi falskata. Nyt ollaan Pampersissa pitäydytty, viime yönä oli kyllä tullut ripulit pois vaipasta, mutta sitä en yhtään ihmettele, käytetään pojallakin viimesiä " alipainosia" vaippoja pois. Päivällä kyllä käy, mut täks yöks vaihdoin jo isomman.

Useimmiten vaippa vuotaa. Vaikka vaippakoko on ihan oikea, niin tuntuu että aina se sivu, kummalla kyljellä poika nukkuu, on vuotanut. Vaihdoin jo pamppersin liberoon, paremmilta tuntuu, vaan ei kuitenkaan tarpeeksi hyviä nekään. Jotenkin ne ei mene tarpeeksi päällekkäin sivulta.

Liberot ja pampersit on minusta pienempiä kuin muumit ja pirkkavaipat. Imukyvyssäkään ei eroja paitsi sitten housuvaipoissa kyllä... mutta näissä pienten ei ole mitään paitsi malli, venyvyys ja teippien pitävyys... Pampersia (AF:ää ja tavallista) ja liberoa esikoisella oli aina, nyt kakkosella huomattiin pirkat ja muumit ihan yhtä hyviksi tai paremmiksi vielä kun nousee ylemmäs. Ja vähän ennen kuin kilorajat tulee vastaan, eli teipit pitää laittaa kovin leveälle, ettei saa niin yhteen keskeltä siis, niin aletaan käyttää jo seuraavaa kokoa.

Mutta housuvaipoissa pidän pamperseista silti eniten, ja samaa viestiä kokeneelta pph-hoitajalta on saatu, että niissä säilyy kuivimpana jos ei ehdi vaihtaa joka pissan jälkeen.



Kyllä ne vaipatkin muuttuu kovasti vuosi vuodelta, eli mikä nyt on hyvä, ei oo enää vuoden päästä paras ehkä, ja mikä oli kaksi vuotta sitten paras, ei ole enää ainut paras tai joku on ajanut ohi...

ja liberoita käytetään, mutta se riippuu ihan siitä kuinka huolellisesti vaipan laittaa.. onko resorit ulkonapäin, onko pojan pippeli alhaalla jne.

Ja meidän poitsu pissaa kyllä niin sairaasti, että siitä johtuu falskaaminen. Eli jos parin tunnin välein vaihtaa vaippaa ja huolehtii siitä että se on kunnolla, niin johan toimii. Liberoista tykkään muutenkin.

Aluksi käytettiin muumeja, mut ne oli ihan fiaskoja, ja tuli sellasta pikku ihottumaa niistä muutenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat