Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huomenna tulossa vieraita, sekä aikuisia että lapsia, kylään. Nakit ja perunasalaatit on, mutta mistä saisi sellaista juhlatunnelmaa kotiin. Onko ideoita koristeluun tai kattaukseen????? Rakettejakin on ostettu mutta ne ammutaan tietenkin ulkona.... Jos jollain on ideoita, kiitos jo etukäteen.

Kommentit (8)

Mutta ne nyt kait kuuluu uuteen vuoteen vai eikö? Kertokaa sitten, mitkä syömiset kuuluu. Muita tarjottavia alkkuillasta on mm. uuniperunat+ täytteet, broilerisalaatti, vihersalaatti, patonki+ levitteet ym. jotka tulee seisovaan pöytään, koska vieraita sen verran ettei mahdu kaikki istumaan pöydän ääreen. Jonkun kivan liinan ajattelin ostaa, ehkä tummansininen tai jotain... Kuohuviinilasit tuo tietysti oman " juhlan" tunnelman mutta entä vielä????t. apps. kynttilät on hyvä idea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkin tuo lasien reunan sokerointi ja nuo foliojutut! Ne ainakin tehdään :). Menenkin aamulla Tiimarin kautta, jos vaikka askarelisi jotain kivaa...Lisää ideoita, jos löytyy!t.ap

Pöydällä oli hopeansininen kangas liinana, kangas oli sellaista hieman karvaista kimaltelevaa ja se roikkui pitkälle lattiallekin.

Sivupöydillä oli askartelutähtiä ripoteltuna pieniksi kasoiksi, tuikkukynttilöille oli tehty rautalangasta sellaisia roikkuvia pidikkeitä. Lanka oli ilmeisesti ensin kastettu liimaan ja sen jälkeen vielä samaisiin askartelutähtiin, joita oli pöydillä.

Boolilasien reunat oli sokeroitu kimaltelemaan. Mitähän muuta siellä olikaan? Ai niin, salaattikulhot oli päällystetty foliolla, nekin kiilsivät kauniisti kynttilöiden valossa.

Muuta en juuri nyt muista, mutta josko tuosta jotain ideoita saisi.

joskus kaikki seinät täynnä foliosta tehtyjä naamioita. Ja talon yläkerran viisto sisäkatto oli koristeltu foliosta tehdyillä langasta roikkuvilla tähdillä. Ihan kivan näköistä oli.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat