Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Hei!Olisi kiva tietää, onko muilla samanlaista...Rv 25 mennään ja vauva potkii suoraan alas, eli emättimeen ja tuntuu, että sillon alkaa herkemmin supistella. Vatsa on välillä säännöllisesti kivikova, mutta ns. kipeitä supistuksia ei ole ollut.Onko kokemuksia ja kuinka onko silloin raskaus jatkunut ihan normaalisti loppuun saakka? Pelottaa jos tämä johtaisi ennenaikaiseen synnytykseen.

Kommentit (3)

vauva potki alas ja vasta rv 32 aikoihin kääntyi toisin päin ja mulla ainakin raskaus on jatkunut ihan normaalisti ja nyt viikkoja on tasan 39.

Itselläni viikot nyt 26+6, ja potkut tulevat tällä hetkellä minullakin hyvin alas, tuntuvat tosiaan emättimessä ja ihan alavatsalla. Muutama viikko sitten tulikin jo aika mojovaa monoa kylkiluihin... Noita harjoitussupistuksia on oikeastaan päivittäin, niistä ei kannata huolestua. Jos tulevat rasituksessa, on tietysti fiksua vähän löysätä tahtia tuntemusten mukaan!En millään usko, että vauvan potkut vaikuttaisivat kohdunsuun aukeamiseen, vaikka tuntemukset ovatkin aika voimakkaita. Eiköhän se kohdunsuu pientä tönimistä kestä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat